Građanima koji plaćaju naknadnu za odvodnjavanje omogućen onlajn uvid u stanje na računu

Od strane Ozon
0 komentar

SREMSKA MITROVICA. „Svima koji redovno plaćaju naknadu za odvodnjavanje, a poseduju naloge na portalu eUprava, sada je omogućen jednostavan onlajn uvid u stanje na računu“, saopštila je kompanija „Vode Vojvodine“.

Ova nova usluga pruža praktičnost i olakšava građanima i pravnim licima da provere stanje na svom računu za naknadu za odvodnjavanje, kao i za druge naknade koje su zaduženi prema JVP „Vode Vojvodine“.

Kroz portal eUprava, pravna lica imaju mogućnost provere stanja na računu za sve svoje naknade, što im omogućava bolju kontrolu nad svojim finansijama. Takođe, mogu odštampati kartice sa presekom stanja u PDF formatu za lako arhiviranje ili potrebe evidencije.

Da bi iskoristili ovu uslugu, korisnici treba da se uspešno prijave na portal eUprava, nakon čega će biti preusmereni na server JVP „Vode Vojvodine“. Uvid u stanje računa je brz i jednostavan, a sve što je potrebno je internet konekcija i računar, tablet ili pametni telefon.

Pored direktnog uvida u stanja na računu, obveznici mogu odštampati i kartice u PDF formatu sa presekom stanja na taj dan.

Nakon uspešne prijave na portal eUprava, obveznici se preusmeravaju na server JVP „Vode Vojvodine“, a pristup je moguć preko OVOG LINKA.

Možda Vam se svidi i