Gde za novogodišnje praznike? Ostani u svom gradu. Klizalište, Magični Trg, ledeni tobogan…

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Dok mnogi još uvek ne razmišljaju o prazničnim planovima, Sremska Mitrovica već uveliko planira novogodišnju čaloriju. Danas je počelo postavljanje novogodišnjih ukrasa po ulicama grada, a u toku su i ostale pripreme. Lokalna samouprava grada intenzivno radi na pripremi raznovrsnih novih manifestacija i osvežavanju tradicionalnih događaja za predstojeće praznike.

Iako još uvek nema potpunih detalja o novogodišnjim dešavanjima, pojedine javne nabavke su već pokrenute. Grad Sremska Mitrovica objavio je javni poziv za postavljanje zimskog klizališta u centru grada putem portala Portal UJN. Javni poziv, objavljen 28. oktobra, otvorio je rok za prikupljanje ponuda do sedmog novembra.

Tačni podaci o radnom vremenu klizališta, trajanju i lokaciji još uvek nisu precizirani, ali se pretpostavlja da će se nastaviti tradicija postavljanja klizališta tokom zimskog raspusta na Trgu Ćire Milekića.

Magični trg, još jedna omiljena manifestacija, ove će godine pružiti poseban doživljaj jer će tezge biti smeštene u gradskom parku. Uz klizalište, posetioci će moći da uživaju u kuvanom vinu, rakiji i drugim zimskim poslasticama.

Ali to nije sve! Grad se upustio u nabavku ledenog tobogana, donoseći prvi put ovakvu atrakciju u Sremsku Mitrovicu. Ovaj ledeni tobogan nije samo za najmlađe – svi će moći da se provozaju niz njega, bez obzira na godine.

Evo kako izgleda ledeni tobogan:

Ostale manifestacije kojima će se obeležiti kraj ove i početak naredne godine još uvek su u planu, a detalje o tome očekujemo kad stignu dodatne informacije. Ono što je sigurno jeste da će Sremska Mitrovica biti jedna od najatraktivnijih destinacija za doček i proslavu novogodišnjih praznika. Pratite nas za sve detalje o prazničnom programu grada.

Možda Vam se svidi i