Fotografsko takmičenje „Panorama Grgurevaca“

Od strane Ozon
0 komentar

SREMSKA MITROVICA/Grgurevci. Fotografsko takmičenje otvoreno za učesnike širom Srema, organizovano od strane Udruženja „Ostani na selu“.

Fotografsko takmičenje „Panorama Grgurevaca“ je jedinstvena prilika za sve ljubitelje fotografije da pokažu svoj talenat i zabeleže prelepe trenutke Grgurevaca i okolnih pejzaža u Sremu. Organizovano od strane Udruženja „Ostani na selu“, ovo takmičenje ima za cilj promovisanje lepote ruralnih područja i očuvanje tradicionalnih vrednosti.

Svi zainteresovani fotografi mogu učestvovati slanjem svojih fotografija koje prikazuju Grgurevce ili njegovu okolinu. Ovaj konkurs pruža šansu da se kreativno izrazi jedinstvenost sela i prirode koja ga okružuje. Bilo da je reč o zanosnom pejzažu, autentičnom seljačkom životu ili karakterističnim građevinama, svaka fotografija ima potencijal da prenese poseban duh Grgurevaca.

Stručni žiri će odabrati deset najboljih fotografija koje će biti izložene u Mesnoj zajednici Grgurevci, omogućavajući svim posetiocima da uživaju u očaravajućim prikazima ovog sela. Takođe, planirana je izložba najboljih fotografija koja će biti organizovana u septembru, pružajući još jednu priliku da se ove umetničke kreacije dele sa širom publikom.

Pozivamo sve zainteresovane da se priključe fotografskom takmičenju „Panorama Grgurevaca“ i da pokažu svoj talenat u beleženju lepote ovog predivnog sela i njegove okoline u Sremu. Podelite svoju perspektivu, prikažite svoju kreativnost i budite deo ove izuzetne manifestacije koja slavi prirodu, selo i fotografsku umetnost.

Za takmičenje je potrebno da pošaljete fotografije Grgurevaca ili okolnog pejzaža ovog lepog sela u Sremu.

Možda Vam se svidi i