FOTO: Počela prodaja stanova u zgradi u ulici Stevana Sremca. Jedna od najlepših lokacija u gradu

Od strane Ozon
0 komentar

SREMSKA MITROVICA. Nova stambena zgrada u Sremskoj Mitrovici – Luksuzni stanovi u ulici Stevana Sremca.

Stanovi se trenutno prodaju po cenama od 1600e – 1690 evra/m, dok se garaže, podzemne, prodaju po ceni od 12000 evra (u cenu uračunat PDV) Interesovanje je veliko, s obzirom da se zgrada gradi na ekskluzivnoj lokaciji u Sremskoj Mitrovici, u ulici Stevana Sremska, pored reke Save i ima odličnu povezanost sa svim delovima grada.

Stanovi su svih struktura, izuzetno funkcionalnog rasporeda i sa maksimalno iskorišćenim prostorom.

U pitanju je samostojeći objekat, skeletni sistem gradnje kako bi se maksimalno iskoristio prostor za staklene površine.

Za sve informacije i zakazivanje pozovite 069 55 05 700Imperial SM Nekretnine

Objekat poseduje 7 garažnih mesta, garazna vrata Hörmann, ugradjen grejac u rampu DEVI Danfos, isti grejaci su i u olucima vertikalnim i horizontalnim svi grejaci se aktiviraju na ugradjene senzore. Rasveta led sa skrivenim senzorima pokreta u garazi i hodnicima Schrack Austrija. Dekorativna i spoljna rasveta led Schrack Austrija sa tajmerom. Hidroizolacija je Sikaplan membrana za podzemne konstrukcije. Grejanje (Global aluminijumski radijatori) i topla voda u kupatilima su na gas, neki stanovi imaju toplu vodu i u kuhinji, pauk sistem, Bosch kotlovi za svaki stan odvojeno merenje. Split sistemi LG dual inverter za svaki stan. Bosal ulazna vrata (Motura brava) i Bosal sobna vrata sa magnetnom bravom AGM. Videointerfon Dahua panel. Gotov parket Tarkett. Italijanska granitna keramika. Fasada objekta je Laminam keramika i demit 12cm. Ograde na terasama i gelenderi stakleni. Stolarija je Rehau Synego serija sa troslojnim staklom, aluminijumskom oblogom sa spoljne strane i aluminijumske roletne sa elektromotorima. Lift proizvodjača Kone. Kanalizacione cevi Rehau bešumne. Vodovodne cevi i fitinzi Interplast Aqua-plus sa značajnom redukcijom nivoa buke. Ugradni vodokotlić, ugradne tuš garniture i slavine Grohe (Nemačka). Slivnici svi u objektu (terase, kupatila, tus kabine, rampa od garaze) kao i pumpe, drenazni kanali ACO Nemacka. Sanitarije opcija Grohe Euroceramic (Rimless wc solja) (Nemačka). Optički brzi internet priključak do svakog stana.

Možda Vam se svidi i