Otvoren hotel i restoran Gracian, budite prvi gosti! FOTO

Od strane Ozon
0 komentar

SREMSKA MITROVICA. U Sremskoj Mitrovici sutra, 23. marta, otvora se hotel Gracian. Novootvoreni hotel oduševljava modernom arhitekturom i novim konceptom ponude prilagođen novim trendovima u hotelijerstvu i turističkoj potražnji.

Od 23. marta od 8.00 časova posetiocima najlepšeg grada u Sremu, na raspolaganju je i novi hotel u Sremskoj Mitrovici. Hotel Gracian nije samo najnoviji, već i hotel koga odlikuje poseban dizajn i otvorenost prostora,

Hotel Gracian ima 14 luksuzno opremljenih soba, jedinstveni spa centar, saunu, đakuzi, dva tepidariuma, restoran i klub sa pečatom koji če vas oduševiti. Takođe, ovaj hotel je dizajnerski hotel koji je najsevremenije opremljen po projektu vrsnih arhitekta, za koji je izrađena studija o razvoju i značaju hotela za grad Sremsku Mitrovicu.

Hotel se nalazi u Sreskoj Mitrovici, u ulici Kralja Aleksandra Karađorđevića.

Po mnogima ”jedan od najlipših gradova u Srbiji”, Sremska Mitrovica, mesto je koje nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Od sutra, 23. marta, neće vas ostaviti ravnodušnim ni hotel i restoran Gracian. Restoran nudi odličnu zabavu uz vrhunsku hranu, majstora Italijanske kuhinje, fenomenalnu muziku i prijatan i moderan ambijent.

Hotel Gracian, Sremska Mitrovica, ulica Kralja Aleksandra Karađorđevića. Otvaranje, sutra u 08.00 časova!

Možda Vam se svidi i