FOTO Muzički spektakl na festivalu „Stani svete dok govori dete“

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – U prepunoj sali Hotela Srem održan je muzički koncert koji je okupio talentovanu decu iz Muzičkog kreativnog centra „Vivak“. Ovaj događaj bio je deo devetog dana Festivala „Stani svete dok govori dete“, a organizovalo ga je Udruženje Sirmium-grad dece.

Na koncertu su se istakli mladi gitaristi i violinisti, polaznici Muzičkog kreativnog centra „Vivak“, pod mentorstvom profesora Vesne Stojšić i Drazena Mareka. Njihov raznolik program oduševio je publiku koja je ispunila salu Hotela Srem.

Ova veče je bilo još jedno svedočanstvo da je Sremska Mitrovica zaista grad dece, u kom se neguje i podržava talenat i kreativnost najmlađih. Beskrajno talentovana deca su još jednom dokazala svoju izuzetnu muzičku veštinu i strast prema muzici.

Udruženje Sirmium-grad dece izrazilo je zahvalnost svima koji su doprineli uspehu ovog koncerta. Posebne zahvale upućene su Tamari Pajkanovic, Draženu Mareku, Vesni Stojšić, Ivanu Šević Marketanović, Branku Badžiču, Vladimiru Kovacevicu, fotografu, toncu Miroslavu Brkiću, snimatelju Iliji Pajkanoviću, kao i zaposlenima Hotela Srem na ustupljenom prostoru. Takođe, zahvalnost je upućena i medijima koji su podržali ovaj događaj.

Ovaj koncert je bio još jedan dragocen trenutak u okviru Festivala „Stani svete dok govori dete“, pružajući priliku mladim talentima da zablistaju i inspirišu svoje sugrađane.

Možda Vam se svidi i