FOTO Avganistanac koji je povredio dve žene, u pritvoru

Od strane Ozon
1 komentar

SREMSKA MITROVICA. Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Sremskoj Mitrovici, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će biti priveden tužilaštvu.

Foto MUP
Policija u Sremskoj Mitrovici je uhapsila 26-godišnjeg avganistanskog državljanina, M.O., zbog sumnje da je pokušao izvršiti ubistvo i naneti lakše telesne povrede opasnim predmetom. Incident se dogodio u Kuzminu, gde se sumnja da je M.O. nožem napao 49-godišnju poznanicu, nanoseći joj više uboda u grudi i jedan u ruku. Takođe, lakše je povredio 54-godišnju ženu koja je bila u društvu sa žrtvom.

Teško povređena 49-godišnja žena je prevezena u sremskomitrovačku bolnicu. Nakon hapšenja, M.O. je zadržan po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Sremskoj Mitrovici, gde će biti zadržan do 48 časova, nakon čega će biti priveden tužilaštvu.

Prema informacijama iz istrage, žrtva J.M. (49) je izbodena nožem u selu Kuzmin, a napadač je, prema preliminarnim informacijama, bio migrant sa kojim je bila u emotivnoj vezi. Svađa je prethodila ovom nasilnom događaju, a komšije su pokušale da spreče napadača pre nego što je uhapšen.

Povređena žena je bila u emotivnoj vezi sa migrantom, a njihova veza je započela prošle godine dok je ona radila u lokalnom migrantskom centru. Od tada su bili nerazdvojni. Međutim, njihova veza nije prošla bez problema.

Kako je ispričao jedan meštanin Kuzmina, J. M. i M.O su živeli zajedno. Prvobitno su živeli u Šidu kao podstanari. Nedavno su se vratili za Kuzmin nakon što je pre nekoliko meseci umro otac J. M. Žrtva je sa migrantom otvorila radnju u kojoj se i dogodio napad.

Ono što je iznenadilo zajednicu jeste činjenica da za sada nije poznato šta je izazvalo ovu strašnu svađu između partnera. „Niko ne zna da kaže zašto je izbila svađa među njima. Sve se dogodilo neposredno nakon što su otvorili radnju. Čula se galama i vriska, a onda je muškarac, navodno, krvavih ruku pobegao niz ulicu, a ona je ostala da leži nasred radnje,“ prenose meštani.

Meštani Kuzmina su izjavili da je J. M. već imala dva braka i troje dece, te da je verovatno svađa izbila zbog radnje koju su zajedno otvorili.

Možda Vam se svidi i

1 komentar

Petar 15.09.2023. - 11:56 am

Pokušao izvršiti ubistvo i naneti lakše telesne povrede??? Nanoseći joj više uboda u grudi…
Kako lakše telesne povrede?

Odgovori

Ostavi komentar