FOTO Auto kros spektakl u Šašincima: Miša Maletić  prvoplasirani u super bagi klasi

Od strane Ozon
0 komentar

SREMSKA MITROVICA. Proteklog vikenda, Šašinci su bili domaćin pravog automobilskog spektakla. Na čuvenoj auto kros areni održana je prva trka ovogodišnjeg nacionalnog šampionata u auto krosu, pod organizacijom kluba ASU Syrmien racing team. Klub, smešten u Rumi, trenira i takmiči se na ovoj areni uz podršku Grada Sremska Mitrovica.

Ovo izuzetno takmičenje, Nacionalno i otvoreno prvenstvo Sportske automobilske auto kros asocijacije Srbije pod nazivom „Nagrada Srema 2023“, proteklo je uz pokroviteljstvo Grada Sremska Mitrovica i Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu.

Jedan od glavnih junaka ovog sportskog događaja bio je Miša Maletić, član kluba ASU Syrmien racing, koji je zasluženo osvojio pobedu u super klasi. Njegova izvanredna vožnja donela mu je titulu pobednika prvenstva u Šašincima. Miša je svojim umećem na stazi osvojio simpatije publike i pokazao izuzetno visok nivo vozačkog talenta.

Uzbuđenje na trkalištu pratili su i zamenik gradonačelnice, Petar Samardžić, i načelnik Gradske uprave za kulturu i sport, Vasilj Ševo, bili su prisutni na događaju i imali čast da uruče pehare pobednicima. Njihova podrška i prisustvo dodatno su istakli značaj ovog sportskog takmičenja za grad i regiju.

Auto kros spektakl u Šašincima nije samo bio prilika za adrenalinske vožnje i nadmetanje vozača, već je predstavljao i sjajnu priliku za promociju automobilskog sporta i promovisanje Sremske Mitrovice kao centra sportskih dešavanja. Nacionalno prvenstvo auto krosa okupilo je zaljubljenike u brzinu i akciju iz celog regiona, pružajući im nezaboravno iskustvo.

Ova sportska manifestacija, sa svojom impresivnom trkačkom arenom u Šašincima, postala je simbol ljubavi prema automobilizmu i mesto gde se rađaju novi šampioni. ASU Syrmien racing team, uz podršku Grada Sremska Mitrovica, nastavlja da neguje i razvija auto kros sport, stvarajući uslove za buduće generacije vozača da ostvare svoje snove i postignu vrhunske rezultate.

Nacionalno prvenstvo auto krosa u Šašincima, poznato kao Nagrada Srema 2023, predstavlja vrhunski sportski događaj koji spaja adrenalin, brzinu i veštinu vozača. Sremska Mitrovica i ASU Syrmien racing team ponosni su na organizaciju ovog spektakla, koji je privukao pažnju šire javnosti i ostavio odličan utisak na sve učesnike i posetioce.

Možda Vam se svidi i