FESTIVAL JE POČEO – EVO ŠTA NAS OČEKUJE DO KRAJA OKTOBRA

Od strane Ozon
0 komentar

Bounsi, vikend turnir, nagradni zadaci, Prize Dropovi i još mnogo toga Vas očekuje na Oktobarskom festivalu!

EVO ŠTA NAS OČEKUJE PRVOG DANA OKTOBARSKOG FESTIVALA

Dobro došlo u mesec zabave!

Oktobarski slot festival se ove godine održava od 2. do 31. oktobra, a u tom periodu nas očekuju vikend turniri, brojni bonusi, nagradni zadaci, besplatni spinovi, nasumični Prize Dropovi i još mnogo toga!

Počev od prvog dana festivala, pa sve do samog kraja, biće aktivan promo kod SLOT20, koji svakog dana donosi 20% slot bonusa na prvu dnevnu uplatu depozita. Pored toga, svakog dana u periodu od 17 do 23:59 časova ljubitelji slota imaju šansu da osvoje neku od čak 40 dnevnih Prize Drop nagrada, koje mogu da padnu u svakom trenutku na svim Pragmatic slot igrama.

Vikendi su rezervisani za 4 uzbudljiva Fazi turnira na kojima će se voditi borba za neverovatnih 1.000.000 dinara (250.000 po turniru), a od 9. 10. do 12. 10, kao i od 16. 10. do 19. 10. se organizuju nagradni zadaci koji donose besplatne spinove svima onima koji ih reše.Za kraj, u periodu od 31. 10. do 3. 11. je zakazan jezivi Halloween Fazi Cashback koji vraća 20% uloga na igri Dead Night.

Sve ove promocije, kao i mnoge druge, su dostupne svima onima sa otvorenim korisničkim nalogom na sajtu AdmiralBet.rs. Registracija se može izvršiti u svega par koraka na ovom linku ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije. Sve novoregistrovane igrače očekuje 3000 dinara jesenjeg Bonusa dobrodošlice, bez depozita, dok prva uplata depozita donosi dodatnih 100% bonusa u visini do 40.000 dinara.

Učestvuj u svakodnevnim promocijama koje smo spremili tokom celog oktobra, uživaj u najboljim slot igrama i osvoji neke od brojnih nagrada!

Možda Vam se svidi i