EVO ŠTA NAM DONOSI PRVI FESTIVALSKI VIKEND

Od strane Ozon
0 komentar

Oktobarski festival se nastavlja!

POGLEDAJTE ŠTA KAKO MOŽETE DA PROVEDETE PRVI FESTIVALSKI VIKEND OVOG OKTOBRA

Oktobarski festival se nastavlja!

Ovogodišnji Oktobarski slot festival traje do 31. oktobra, a u tom periodu nas očekuju vikend turniri, brojni bonusi, nagradni zadaci, besplatni spinovi, nasumični Prize Dropovi i još mnogo toga!

Još od prvog dana festivala je aktivan promo kod na prvu dnevnu uplatu depozita, i moći da se koristi do kraja meseca. Pored toga, svakog dana u periodu od 17 do 23:59 časova ljubitelji slota imaju šansu da osvoje neku od čak 40 dnevnih Prize Drop nagrada, koje mogu da padnu u svakom trenutku na svim Pragmatic slot igrama.

Kulminacija oktobarske zabave se očekuje tokom vikenda, kada su planirana 4 uzbudljiva Fazi turnira na kojima će se voditi borba za neverovatnih 1.000.000 dinara (250.000 po turniru). Prvi turnir je na programu ovog vikenda, a u ponedeljak će 20 najboljih igrača podeliti prvih 250.000 dinara.

Za kraj, od 9. 10. do 12. 10, kao i od 16. 10. do 19. 10. se organizuju nagradni zadaci koji donose besplatne spinove svima onima koji ih reše.Za kraj, u periodSLOT20, koji svakog dana donosi 20% slot bonusau od 31. 10. do 3. 11. je zakazan jezivi Halloween Fazi Cashback koji vraća 20% uloga na igri Dead Night.

Sve ove promocije, kao i mnoge druge, su dostupne svima onima sa otvorenim korisničkim nalogom na sajtu AdmiralBet.rs. Registracija se može izvršiti u svega par koraka na ovom linku ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije. Sve novoregistrovane igrače očekuje 3000 dinara jesenjeg Bonusa dobrodošlice, bez depozita, dok prva uplata depozita donosi dodatnih 100% bonusa u visini do 40.000 dinara.

Učestvuj u svakodnevnim promocijama koje smo spremili tokom celog oktobra, uživaj u najboljim slot igrama i osvoji neke od brojnih nagrada!

Možda Vam se svidi i