Er Srbija najavila potencijalna kašnjenja ili otkazivanja

Od strane Ozon
0 komentar
Er Srbija, nacionalna avio-kompanija Srbije, objavila je saopštenje u kojem putnike obaveštava o potrebi reorganizacije i optimizacije vazdušnog saobraćaja u okviru svoje mreže destinacija, što može dovesti do promena redovnih letova, uključujući promene tipa aviona, kašnjenja i potencijalna otkazivanja.

Er Srbija je saopštila da je reorganizacija vazdušnog saobraćaja postala neophodna zbog kombinovanog uticaja više nepovoljnih faktora. To uključuje kašnjenja u uvođenju određenih planiranih aviona u flotu i produžene radove na održavanju zbog usporenog globalnog lanca snabdevanja rezervnim delovima.

Avio-kompanija je dalje napomenula da bi do postepenih kašnjenja moglo doći zbog značajnih problema sa kojima se suočavaju određeni aerodromi, kao što su problemi sa osobljem, nepovoljni vremenski uslovi i naknadni gubitak dodeljenih vremenskih slotova.

Putnici na pogođenim letovima biće blagovremeno obavešteni o svim promenama u redu letenja putem e-pošte ili SMS poruka. Za putnike koji su kupili karte preko turističkih agencija, relevantne informacije će biti saopštene preko njihovih agenata, obezbeđujući efikasne kanale komunikacije.

Za više informacija, putnici se mole da pozovu Kontakt centar Er Srbije na 0800/111 528 iz Srbije, a +381113112123 iz inostranstva, da posete sajt airserbia.com ili stranice kompanije na društvenim mrežama.

Mediji prenose da je Er Srbija danas već otkazala šest letova – za Atinu, Beč, Štutgart, Salcburg, Prag i Solun. Korisnici Tvitera pišu da su otkazani i letovi za Ljubljanu, Bukurešt, Larnaku, Tiranu, Sofiju i Tel Aviv, ali da podataka o tome nema na sajtu beogradskog aerodroma.

Možda Vam se svidi i