Ekipno prvenstvo Srbije za pionire/ke: AK Sirmium postiže odlične rezultate

Od strane Ozon
0 komentar

SREMSKA MITROVICA. U subotu, 3. juna, atletski stadion u Sremskoj Mitrovici bio je domaćin ekipnog prvenstva Srbije za pionire/ke. Ovo masovno i kvalitetno takmičenje je, kao i uvek, organizovao Atletski klub Sirmium.

Pored sjajne organizacije, domaćin se može ponositi i odličnim rezultatima svojih pionira. Dečaci iz AK Sirmium ostvarili su izuzetne rezultate i zbir bodova koji su im doneli 3. mesto i pehar u ukupnom plasmanu.

Kapiten Đonić Stefan bio je pravi lider tima i osvojio je prvo mesto u disciplinama 100m prepone, 300m i štafeti 4x100m. Lazić Marko je sjajno skakao u visu i dalju, te takođe osvojio prvo mesto u tim disciplinama, kao i u štafeti 4x100m. Ostali članovi ekipe, Babić Mihajlo, Sarafijanović Uroš, Mojsin Dejan, Milutinović Aleksa i Slavujević Strahinja, takođe su pružili izvanredne nastupe u svojim disciplinama. Takođe su doprineli sjajnom uspehu ekipe rezerve Stojković Teodor, Lazičić Lazar i Mirković Nikola.

Trener Macanović Slobodan ističe da je bio izuzetno zadovoljan kako organizacijom takmičenja, tako i nastupom svojih takmičara. Ovaj uspeh je rezultat napornog treninga i posvećenosti atletičara, ali i stručnog vođstva trenera.

Ekipno prvenstvo Srbije za pionire/ke u Sremskoj Mitrovici pokazalo je da AK Sirmium ima talentovane atletičare i sposobnost da organizuje vrhunska takmičenja. Ova manifestacija je bila prilika za mlade atletičare da se pokažu i ostvare izvanredne rezultate. Sigurno je da će ovaj uspeh motivisati sve u klubu da nastave sa napornim radom i ostvare još bolje rezultate u budućnosti.

Možda Vam se svidi i