Džudo Klub „Sirmium“ odličan na „Memorijalnom turniru džudo velikana Vojvodine“ u Novom Sadu

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica, Ozon Media – Mladi džudisti iz Džudo Kluba „Sirmium“ iz Sremske Mitrovice nastavljaju nizati izvanredne rezultate na regionalnim takmičenjima. Nedavno su se takmičili na „Memorijalnom Turniru Džudo Velikana Vojvodine“ u Novom Sadu i doneli kući medalje.

Teodora Vukasović, članica ovog talentiranog kluba, nakon osvajanja dve zlatne medalje na prethodna dva takmičenja, i ovog puta je briljirala, osvojivši srebrnu medalju. Njen trud i posvećenost džudu su očigledni, a ovaj rezultat samo potvrđuje njenu izuzetnu sposobnost.

Aleksandra Kočić, još jedan talent iz „Sirmiuma,“ takođe se okitila odličjem, osvojivši bronzanu medalju na ovom takmičenju. Njena borbenost i veštine su joj omogućili da se istakne u snažnoj konkurenciji.

Tomislav Raca, još jedno mlado ime iz kluba, prijatno je iznenadio sve prisutne osvojivši takođe bronzanu medalju. Njegova izdržljivost i težak rad su mu omogućili da ostvari ovaj izuzetan uspeh.

Ovako sjajni rezultati na „Memorijalnom Turniru Džudo Velikana Vojvodine“ svedoče o velikom potencijalu i kvalitetu Džudo Kluba „Sirmium.“ Klub je veoma ponosan na svoje članove i njihove uspehe, a ovakvi rezultati pružaju nadu da će se i ubuduće istaknuti na regionalnim i međunarodnim takmičenjima. Čestitke svim mladim džudistima na njihovim odličjima i želimo im još mnogo uspeha u budućnosti.

Možda Vam se svidi i