Dvostruka pobeda za Klub Jiu Jitsu MMA Bezbednost SM na Balkan Open

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica- Na nedavno održanom međunarodnom kik boks takmičenju „BALKAN OPEN“ u Tešnju, u kojem je učestvovalo više od 600 boraca iz 12 različitih zemalja, klub Jiu Jitsu MMA Bezbednost SM može se ponositi dvostrukim trijumfom.

Dušan Žeravić, takmičar u disciplini „K1“, u klasi „Mlađi junior“, kategorija -54 kg, zasluženo je osvojio zlatnu medalju nakon što je u finalu nadmašio svog protivnika iz Hrvatske. Njegova predanost i veština naišli su na oduševljenje publike i sudija.

Još jedno veliko iznenađenje za klub Jiu Jitsu MMA Bezbednost SM predstavljao je Nikolić Jovan. Ovo je bilo njegovo prvo takmičenje, a on je u disciplini „Kik lajt beginners“, u klasi „Senior“, kategorija -79 kg, stigao sve do polufinala i na kraju osvojio zlatnu medalju nakon pobede u finalu nad borcima iz Makedonije. Njegova hrabrost i izvanredan talenat privukli su pažnju svih prisutnih.

Ovo postignuće nije samo uspeh za ova dva borca, već i ponos za klub Jiu Jitsu MMA Bezbednost SM i njihovog trenera. Klub se može pohvaliti sa dva nova šampiona, koji su pokazali da su spremni za svaki izazov.

U ime kluba i trenera, čestitamo Dušanu Žeraviću i Nikoliću Jovanu na njihovom izvanrednom uspehu na Balkan Open takmičenju. Njihovi trud i posvećenost su se isplatili, a njihove zlatne medalje su svedočanstvo njihove izuzetne borbenosti i veštine.

Možda Vam se svidi i