DRŽAVNA MEDALJA ZA STRAHINJU DRMANOVIĆA U PLIVANJU ZIMSKOG PRVENSTVA SRBIJE ZA PIONIRE

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Protekle nedelje, održano je „Zimsko prvenstvo Srbije“ u plivanju za pionire do 12 godina, gde je plivačko vaterpolo klub „Srem“ iz Sremske Mitrovice predstavljalo troje talentovanih mladih sportista: Mirna Ljubisavljević, Strahinja Drmanović i Boško Đekić. Strahinja Drmanović se istakao osvajanjem bronzane medalje, nadmašujući snažnu konkurenciju u trci na 100 metara delfin stilom sa rezultatom 1’15“58.

Ostali članovi kluba takođe su postigli zapažene rezultate, obarajući svoje lične rekorde u svim disciplinama tokom ovog prestižnog takmičenja. Ova pobeda Strahinje Drmanovića samo je jedan od mnogih dokaza predanosti i ulaganja plivačko vaterpolo kluba „Srem“ u razvoj mladih talenata. Klub kontinuirano pruža podršku kroz dodatne treninge, opremu i organizovanje plivačkih kampova, omogućavajući takmičarima da se što bolje pripreme za visok nivo takmičenja.

Dragan Čudić, predsednik i trener kluba, istakao je da uspeh na državnom prvenstvu samo potvrđuje izvanredan rad plivača „PVK Srem“ tokom protekle godine, kako na bazenima, tako i na takmičenjima na otvorenim vodama, kako u zemlji, tako i van nje. On je izrazio zahvalnost sponzorima koji su prepoznali potrebe kluba i takmičara, kao i direktoru „SPC Pinki“, Saši Bugadžiji, koji je omogućio dodatne termine za plivačke treninge kako bi članovi kluba bili što uspešniji na takmičenjima.

Posebno priznanje upućeno je i Gradu Sremska Mitrovica, koji je izgradio vrhunski bazen, omogućivši građanima da uživaju u plivanju u svom gradu. Ovaj nesebičan doprinos stvaranju vrhunskih uslova za sportske aktivnosti, posebno za mlade sportiste, ključan je za dalji razvoj sporta u lokalnoj zajednici.

Drmanovićeva pobeda ne samo da slavi uspeh jednog talentovanog plivača, već takođe ističe posvećenost kluba i podršku lokalne zajednice u izgradnji sportskih talenata, naglašavajući da je ulaganje u mlade sportiste investicija u budućnost sporta i zajednice.

Možda Vam se svidi i