Dođite da pas pronađe vas, a ne vi njega

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Sremska Mitrovica će biti domaćin događaju koji donosi svetlu tačku u borbi protiv problema pasa lutalica. Karavan „Čisto da se zna“ okupiće i zaljubljenike u pse i one koji žele da pomognu rešavanju ovog gorućeg problema.

Ovaj događaj će ponuditi razne aktivnosti, uključujući udomljavanje pasa iz azila, omogućavajući im da pronađu svoje nove vlasnike i stvori se bezbedno okruženje za njih.

Psi lutalice postaju sve učestalija slika u mnogim gradovima širom Srbije, a njihova prisutnost može izazvati zabrinutost i bezbednosne probleme. Ovakva situacija zahteva ozbiljnu akciju kako bi se pružila podrška tim napaštenim životinjama. Zemlje širom sveta suočavaju se sa problemom pasa lutalica, ali mnoge razvijene nacije imaju strategije i kampanje usmerene na rešavanje ovog problema.

Jedna od novih strategija u udomljavanju pasa i njihovo sklanjanje sa ulica je i akcija koja je organizovana u okviru karavana. Zajedno, uz promociju udomljavanja i podizanje svesti o ovom pitanju, možemo stvoriti bolju budućnost za pse i ljude.

Šta možete pojedinačno učiniti kako biste pomogli?

Prvo, razmislite o udomljavanju psa. Udomljavanjem psa, spašavate jedan život i pružate ljubav i dom biću u potrebi. Razmislite o svom stilu života, uslovima u kojima živite i šta očekujete od svog budućeg ljubimca. Na taj način ćete osigurati da pronađete savršenog druga – najboljeg šovekovog prijatelja, i obezbedite mu siguran i srećan dom.

Karavan „Čisto da se zna“ obećava mnoge odgovore na ova i druga pitanja, inspirišući ljude da se pridruže rešavanju problema pasa lutalica i stvaranju bolje budućnosti za ove predivne životinje.

Akcija udomljavanja pasa iz azila zakazana je za 28. oktobar, u vremenskom periodu od 11.00 do 14.00 časova.

Karavan pod nazivom „Čisto da se zna“ će se održati u subotu, 28. oktobra na Trgu Ćire Milekića i Gradskom parku sa početkom od 11 časova.

Možda Vam se svidi i