Doček Nove godine u Gradu: Muzika, hrana i klizanje na gradskom trgu

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Turistička organizacija grada sa najavljuje doček Nove godine na gradskom trgu, koji će se održati pod pokroviteljstvom grada. Ovogodišnji doček obećava zabavu i raznolik program koji će oduševiti sve prisutne.

Glavni deo večeri biće muzički program koji će se odvijati pod otvorenim nebom. Ne samo jedan, već nekoliko DJ-eva će podići atmosferu svojim hitovima i muzičkim miksevima. Program će početi u 20:00 časova i trajati sve do 01:00 čas iza ponoći, obećavajući satima neumorne zabave i plesa.

Ove godine, osim fantastične muzike, posetioci će imati priliku da uživaju u raznolikom izboru toplih napitaka poput čaja, kuvanog vina i grejane rakije, koji će dodatno upotpuniti atmosferu i očuvati toplotu u hladnoj novogodišnjoj noći. Tu će biti i hrane za sve ukuse, od ukusnih pljeskavica do slasnih palačinki koje će zadovoljiti i najizbirljivije gastronomske želje.

Ali to nije sve! Uz muziku i hranu, posetioci će imati priliku da besplatno klizaju na klizalištu koje će biti besplatno od 20:00 časova pa sve do 01:00 čas iza ponoći. Ovo će biti savršena prilika za sve ljubitelje klizanja da uživaju u magiji leda i zabave se tokom novogodišnje noći.

Očekuje se da će ova manifestacija okupiti ljude svih uzrasta i pružiti im nezaboravno iskustvo dočeka Nove godine u srcu grada. Stoga, pozivamo sve sugrađane i posetioce da se pridruže ovoj proslavi i zajedno dočekaju početak nove godine na način koji će ostati urezan u sećanjima.

Možda Vam se svidi i