Dobro jutro. Četvrtak Mitrovčanima donosi toplo vreme, kupanje… i izmenu režima saobraćaja

Od strane Ozon
0 komentar

SREMSKA MITROVICA. Leto je stiglo još u junu ali nama mitrovčanima, plaža znači leto. Od juče se možemo kupati bezbedno jer je konačno i vreme kupanja na Savi, zvanično i počelo.

Tehnički prijem Gradske plaže završen. Kupališna sezona počinje!  – Ozon Media

Temperature su „pristojne“, ne samo za ovo doba godine već uopšte – i ovih dana maksimalne dnevne oko 30 stepeni, zato iskoristite ove temperature i pravac plaža, čim ugrabite malo vremena..

I danas pretežno sunčano. Temperatura će se kretati do 30 stepeni. Relativno povoljna biometeorološka situacija za većinu hroničnih bolesnika. Oprez se savetuje osobama sa srčanim problemima.  Kod osetljivih osoba se mogu javiti glavobolja i poremećaj sna.

Danas radovi: U četvrtak izmena režima saobraćaja u Zanatlijskoj ulici – Ozon Media

Zbog radova na kolovozu ulice Zanatliska i na Žitnom trgu, u delu dana u četvrtak, doći će do izmene saobraćaja.
Dana 06. jula u vremenu od 14 do 18 časova vrši se izmena režima saobraćaja u ulici Zanatlijska i na Žitnom trgu zbog vraćanja završnog sloja asvalta.

Delovi Ležimira i Manđelosa neće imati struje.

Manđelos 08.30-09.30
ul. Save Sogića od br. 15-51 i 92-132 i b.b.

Ležimir 10.00-11.00
Vikend naselje Gaj Kosovac od br. 141-243 i 142-244 i b.b.
Bazna stanica “Ležimir SM 25” – vikend naselje Gaj b.b.
Bunar za navodnjavanje – vikend naselje Gaj b.b.

Bez vode Kuzmin i Martinci

Zbog havarijske intervencije na vodovodnoj mreži doći će do prekida u snabdevanju vodom, danas, u četvrtak, 06.07.2023. godine u vremenu od 9 do 12 sati u Kuzminu i Martincima.
Nakon završetka radova moguća je pojava zamućenja, pa se potrošačima preporučuje da vodu ispuste izslavine, do pojave čiste vode.

Nedelje i datumi u mesecima određene za pražnjenje do kraja 2023. godine.

Ono što je u poslednje vreme važno građanima Sremske Mitrovice jeste (između ostalog) RASPORED PRAŽNJENJA PLAVIH KANTI ZA SEPARACIJU PLASTIČNE AMBALAŽE, PAPIRA I METALA. Kada? Čitajte u ovom članku: Raspored pražnjenja plavih kanti  – Ozon Media


Povoljni uslovi u saobraćaju

Vozače očekuju danas uglavnom povoljni uslovi na putevima u Srbiji, samo su mestimično mogući pljuskovi s grmljavinom koji smanjuju vidljivost i usporavaju saobraćaj, saopštio je Auto moto savez Srbije (AMSS).

Na glavnim putevima i magistralama povećan je broj vozila u tranzitu kroz Srbiju, a na brojnim deonicama u toku su radovi pa je potreban oprez, posebno zbog radnika u tim zonama, navedeno je u saopštenju.

Na graničnim prelazima jutros nije bilo zadržavanja na izlazu iz zemlje, osim na Horgošu gde su putnička vozila čekala na ulaz u međuzonu oko pola sata, dodao je AMSS.

Ako tržite posao pogledajte naše oglase OVDE

Ako ste propustili

Iskoristite ponudu! ULTRA LAST MINUTE PONUDA Grčka – NEA FLOGITA – Ozon Media

Kontrola saobraćaja: Pod dejstvom narkotika, pijani i bez vozačkih dozvola – Ozon Media

Košarkaška zvezda u usponu Irina Andrijašević – Ozon Media

Radovi teku predviđenom dinamikom – Fiskulturna sala i višenamenski objekat: Novo središte za sport i događaje u Mačvanskoj Mitrovici – Ozon Media

Danas, razvucite osmeh, iskoristite sunčan dan, čitajte Ozon Media i slobodno nam pošaljite zanimljivu fotografiju vaše šetnje ili neke druge aktivnosti.

Možda Vam se svidi i