Detalji otmice mladića iz Sremskih Karlovaca

Od strane Ozon
0 komentar

Majka mladića N .T. (18) iz Sremske Kamenice kog su četvorica muškaraca otela jutros oko tri sata ujutru i za otkup tražila 200.000 evra, kaže za Kurir da su i dalje u šoku, ali da im je najvažnije da je on sada dobro i jedva čekaju da ga vide!

– Dobili smo poziv od otmičara u gluvo doba noći i tada je od nas tražena velika suma novca, zatim se veza prekinula. Nisu detaljisali, a suprug i ja smo kratko razmislili i pozvali policiju koja je na svu sreću uhapsila otmičare i zahvalni smo im jer su nam vratili dete živo i zdravo – kaže za Kurir majka otetog tinejdžera.

Kako je navela sagovornica, njen sin je sinoć bio na rođendanu.

– Bio je na rođendanu i koliko smo saznali kada je došao blizu kuće neko ga je zvao i tada se sve to dogodilo – potresnim glasom kaže uznemirena žena i dodaje da se ona i suprug nalaze u policiji.

– Nismo još videli sina, ali čuli smo da je dobro i jedva čekamo da ga vidimo i da saznamo sve detalje, jer još uvek ne znamo šta se i kako tačno dogodilo.

Podsetimo, brzom i efikasnom akcijom novosadske policije uhapšeni su Novosađane M. R. (20), S. B. Đ. (20), G. B. (20) i jedan sedamnaestogodišnjak zbog sumnje da su namamili, a zatim oteli i gepekovali mladića N. T. (18) iz Sremske Kamenice. Otmičari su lišeni slobode, a žrtva je pronađena u gepeku automobila na novosadskoj deponiji u naselju Klisa.

Izvor: Kurir

Možda Vam se svidi i

Reset password

Enter your email address and we will send you a link to change your password.

Get started with your account

to save your favourite homes and more

Sign up with email

Get started with your account

to save your favourite homes and more

By clicking the «SIGN UP» button you agree to the Terms of Use and Privacy Policy
Powered by Estatik