Detalji otmice mladića iz Sremskih Karlovaca

Od strane Ozon
0 komentar

Majka mladića N .T. (18) iz Sremske Kamenice kog su četvorica muškaraca otela jutros oko tri sata ujutru i za otkup tražila 200.000 evra, kaže za Kurir da su i dalje u šoku, ali da im je najvažnije da je on sada dobro i jedva čekaju da ga vide!

– Dobili smo poziv od otmičara u gluvo doba noći i tada je od nas tražena velika suma novca, zatim se veza prekinula. Nisu detaljisali, a suprug i ja smo kratko razmislili i pozvali policiju koja je na svu sreću uhapsila otmičare i zahvalni smo im jer su nam vratili dete živo i zdravo – kaže za Kurir majka otetog tinejdžera.

Kako je navela sagovornica, njen sin je sinoć bio na rođendanu.

– Bio je na rođendanu i koliko smo saznali kada je došao blizu kuće neko ga je zvao i tada se sve to dogodilo – potresnim glasom kaže uznemirena žena i dodaje da se ona i suprug nalaze u policiji.

– Nismo još videli sina, ali čuli smo da je dobro i jedva čekamo da ga vidimo i da saznamo sve detalje, jer još uvek ne znamo šta se i kako tačno dogodilo.

Podsetimo, brzom i efikasnom akcijom novosadske policije uhapšeni su Novosađane M. R. (20), S. B. Đ. (20), G. B. (20) i jedan sedamnaestogodišnjak zbog sumnje da su namamili, a zatim oteli i gepekovali mladića N. T. (18) iz Sremske Kamenice. Otmičari su lišeni slobode, a žrtva je pronađena u gepeku automobila na novosadskoj deponiji u naselju Klisa.

Izvor: Kurir

Možda Vam se svidi i