Dečiji „Miholjski susreti sela“ u Martincima

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Ovogodišnji „Miholjski susreti sela“ donose osveženje i posebnu draž, jer će biti posvećeni deci i njihovoj radosti. Ova tradicionalna manifestacija, čiji je cilj unapređenje kvaliteta života i društvenog aktivizma u ruralnim sredinama, održaće se u selu Martinci, a donosi predznak „Dečijih Miholjskih Susreta Sela.“

Manifestaciju podržava Ministarstvo za brigu o selu uz aktivno partnerstvo lokalnih samouprava. Ove godine, Martinci su domaćin i organizator ovog svojevrsnog dečijeg slavlja, koje će okupiti mališane i njihove porodice iz celog okruga.

Dečiji Miholjski Susreti Sela planirani su za nedelju, 22. oktobra, s početkom u 11 časova, u školskom dvorištu u Martincima. Grad Sremska Mitrovica stoji iza organizacije, dok je Mesna zajednica Martinci domaćin ovog veselog okupljanja. Događaj se odvija uz podršku seoske škole, seoskih udruženja, meštana, poljoprivrednika i gradskih ustanova.

Ova dečija zabava donosi pregršt radosti i aktivnosti za najmlađe. Učesnici će moći da se nadmeću u raznim sportskim, zabavnim i tradicionalnim igrama i disciplinama, a očekuje se i učešće brojnih seoskih udruženja žena koja će pripremiti autentične poslastice i rukotvorine. Kako bi se obezbedio potpuni doživljaj, pripremljen je i zanimljiv kulturno-umetnički program koji će obradovati sve prisutne mališane.

Dečiji Miholjski Susreti Sela u Martincima obećavaju nezaboravnu nedelju ispunjenu smehom, igrom i zajedništvom. Pozivamo sve mame, tate, bake, deke i naravno, najvažnije goste – decu da se pridruže ovom veselom okupljanju i stvore divne uspomene koje će nositi sa sobom. Vidimo se u Martincima 22. oktobra!

Možda Vam se svidi i