DECEMBAR JE MESEC DARIVANjA

Od strane Ozon
0 komentar

Zimski praznici nam se bliže, sve je više kišnih i oblačnih dana, dok su temperature u blagom padu, ali ne i bonusi u AdmiralBetu! Naime, ovog decembra nas očekuje promo kod SLOT24, koji sa sobom donosi 24% slot bonusa na prvu dnevnu uplatu depozita, svakog dana do 10. januara do ponoći. Kladionica AdmiralBet je ovu promociju spremila kako bismo u što boljem raspoloženju otvorili prazničnu sezonu, a bonus je dostupan svima sa otvorenim korisničkim nalogom na AdmiralBet.rs.

Ukoliko nemate otvoren AdmiralBet nalog, potrebno je izdvojiti svega nekoliko minuta kako bi kompletirali registraciju, a možete je izvršiti na ovom linku ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije, i to nije sve. Odmah po registraciji, svim novoregistrovanim igračima sleduje jesenji Bonus dobrodošlice u iznosu od 3.000 dinara, bez depozita, koji je dostupan odmah. Pored toga, igrače očekuje i 100% bonusa do 40.000 dinara na uplatu prvog depozita.

Pored navedenih promocija, AdmiralBet je pripremio još mnoštvo drugih aktivnosti za sve ljubitelje slota, igara uživo, virtuala i sportskog klađenja. Jedna od tih je nedeljni džekpot u visini do 1.500.000 dinara na igri Lucky Balls. Ljubitelji slotova mogu da svrate i u Spin City, grad besplatnih spinova, gde ih svakog dana očekuju besplatni spinovi, a od nedavno je aktuelan i Novogišnji džekpot, podeljen na 4 nivoa vrednih 6.000.000 dinara.

Ukucajte promo kod, pokupite slot bonus i uživajte u najboljim slotovima do kraja godine, samo u AdmiralBetu!

Možda Vam se svidi i