Dečaci iz Sremske Mitrovice oduševili na utakmici protiv Partizana

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – U utorak, 7. novembra 2023. godine, na stadionu se odigrala prijateljska utakmica između fudbalskih klubova FK Partizan Beograd i FK Trgovački Sremska Mitrovica. Međutim, ono što je ovu utakmicu učinilo posebnom i nezaboravnom bila je izvanredna igra dečaka rođenih 2012. godine iz Sremske Mitrovice.

Petlići Trgovačkog FK postigli su ubedljivu pobedu nad vršnjacima iz Partizana rezultatom 0-7. Ova ekipa mladih talentovanih igrača iz malog grada zabeležila je zaista impozantan trijumf nad klubom koji nosi veliki renome u svetu srpskog fudbala.

Trener ovih mladih nada, Predrag Malešević, nije krio zadovoljstvo nakon utakmice. Istakao je da je ponosan na umeće i zalaganje svojih pulena na terenu. Ovo je samo početak njihove sportske karijere, a cilj kluba je da ova deca ostanu što duže u klubu i razvijaju svoj talenat. Veruju da će ovi mladi igrači doneti mnogo radosti i uspeha u budućim pionirskim i kadetskim selekcijama.

Ova ubedljiva pobeda nad velikanom srpskog fudbala sigurno će ostati upisana u sećanju ovih talentovanih dečaka, njihovih roditelja i svih ljubitelja fudbala u Sremskoj Mitrovici. Ona predstavlja podsticaj za buduće generacije mladih sportista i dokaz da se trud i posvećenost uvek isplate na terenu.

Možda Vam se svidi i