Danas maturanti IVm2 Tesline škole, neće plesati

Od strane Ozon
1 komentar

SREMSKA MITROVICA. Umesto maturskog plesa, maturanti IV m2 razreda, škole Nikola Tesla, danas odlaze na sahranu svog školskog druga.

Tuga je u školi „Nikola Tesla“ u Sremskoj Mitrovici, đaci ovog razreda suočavaju sa realnošću da njihovog druga iz klupe više nema. Prisustvovaće sahrani svog druga iz razreda umesto da odu na ples. Danas će biti sahranjen mladić Aleksandar Jovanović čije je telo u utorak pronađeno u reci Savi. On se 15. aprila tragično utopio u reci Savi. Ovaj razred Tesline škole u Sremskoj Mitrovici, gde je Aleksandar završavao četvrtu godinu školovanja, donela je odluku da maturski ples ove godine ne otpleše.

Tuga je velika u učionicama škole koju je pohađao Aleksandar, posebno među njegovim drugovima iz razreda koji su željno iščekivali proslavu mature.

„Danas tačno u podne svi maturanti će plesati na centru svoj ples, IV-m2 neće biti na podijumu. Aleksandar će svoje drugove isto tačno u podne okupiti na jednom mnogo tužnijem mestu. Naši maturanti će danas ispratiti svog druga. Smejte se danas i za njih smejte se dragi maturanti uvek, život je ipak lep tražite lepe stvari, u njemu ih ima zaista. Srećno deco danas.“, rekla je jedna majka učenika ovog razreda.

Da se nikada neponovi!

Dok učenici i profesori prolaze kroz ovaj period žalosti, njihove misli i podrška su uz porodicu Aleksandra Jovanovića.

Možda Vam se svidi i

1 komentar

Mirka 20.05.2023. - 1:08 pm

Osluskujte svoju decu.Pomozite na vreme!

Komentari su zatvoreni.