CENTAR DOBRIH USLUGA: Otkrijte našu ponudu, agroprogram, garden, kićni ljubimci,dostava na kućnu adresu…

Od strane Ozon
0 komentar

SREMSKA MITROVICA. Poljoprivredna apoteka u Kuzminskoj ulici u Sremskoj Mitrovici je vaša idealna destinacija za sve što vam je potrebno. Bez obzira da li ste poljoprivrednik, vlasnik kućnih ljubimaca ili baštovan, kod nas ćete pronaći sve što vam treba.

Naša široka ponuda proizvoda će vas zadovoljiti, a redovni sezonski popusti će vam omogućiti značajne uštede. Posetite nas i uverite se u našu izvanrednu ponudu i uslugu. Vaše je samo da nas posetite i prepustite se profesionalnoj podršci i kvalitetnim proizvodima. Vaša poljoprivreda, ljubimci i bašta zaslužuju najbolje, i to ćete kod nas i dobiti.

AGROPROGRAM

Naš Agroprogram nudi širok spektar proizvoda i usluga za poljoprivrednike. Semenska roba, đubriva i sredstva za zaštitu bilja dostupni su po fabričkim cenama uz stručne preporuke. Posebnu pažnju posvećujemo ekološkim rešenjima za borbu protiv bolesti i štetočina, kao i biološkom suzbijanju krpelja i komaraca u okolini.

GARDEN PROGRAM

Naš Garden Program pruža najveći izbor opreme za vaše vrtove i bašte. Pored visokokvalitetnih Plantelinih supstrata i organskih đubriva za cveće, ruže i četinare, posebno izdvajamo mašine renomiranog italijanskog proizvođača DOLOMIT. Naše prodavnice su pravo mesto za sve ljubitelje baštovanstva.

KUĆNI LJUBIMCI

Jedini edini u gradu nudimo visokokvalitetnu PREMIUM HRANU za pse i mačke italijanskog proizvođača BIOFORM po najpovoljnijim cenama. Naša ponuda obuhvata sve, od antialergijske ishrane do visokoproteinske hrane za pse u treningu. Zadovoljenje svih potreba vaših ljubimaca je naš prioritet.

VIŠE OD 1000 ARTIKALA

Naš asortiman obuhvata širok spektar proizvoda za vaše potrebe. Svaki dan nudimo sezonske popuste, tako da možete ostvariti znatne uštede.

DOSTAVA NA KUĆNU ADRESU

Ponosno ističemo da smo jedina poljoapoteka koja, uz obavezno izdavanje fiskalnog računa, nudi dostavu na kućnu adresu. Vaša udobnost je naša briga.

AGRO CENTAR SM je vaša destinacija za sve što vam je potrebno u oblasti poljoprivrede, baštovanstva i brige o kućnim ljubimcima. Obratite nam se i uverite se u našu široku ponudu i izvanredne usluge.

POLJOPRIVREDNA APOTEKA
AGRO CENTAR SM
KUZMINSKA 72
SREMSKA MITROVICA

Možda Vam se svidi i