BlaBlaCar – Zadovoljni korisnici ali postoji problem otkazivanja

Od strane Ozon
0 komentar

BlaBlaCar je inovativna aplikacija koja povezuje vozače i putnike koji putuju u istom smeru, pružajući praktično i jeftino rešenje za stizanje do željene destinacije bez gužvi u javnom prevozu i uz smanjenje troškova putovanja.

SREMSKA MITROVICA. Korisnici BlaBlaCar-a su uglavnom zadovoljni uslugama koje ova aplikacija nudi. Međutim, jedina zamerka koju pojedini korisnici iznose je česta dovitljivost vozača iz istih gradova.

Postoje situacije u kojima vozači zakazuju putovanje i neposredno pred polazak ga otkažu, što neki korisnici smatraju „drugarskim šemama“ da bi napunili automobil vozača koje poznaju. Ova situacija može biti češća u manjim gradovima. Ipak, većina korisnika BlaBlaCar-a smatra da će se takvi problemi s otkazivanjem pred polazak vremenom rešiti.

Predlog naše sagovornice je da se pažljivo pregledaju dostupne informacije o vozaču, njegovom automobilu i ceni puta kako bi se izabrao najbolji mogući izbor. Mnogi korisnici prilikom odabira vozača uzimaju u obzir i fotografije vozača na profilu kao jedan od pokazatelja pouzdanosti. Iako nije apsolutno pouzdano, ovo može pomoći putnicima da izbegnu probleme s otkazivanjem putovanja.

Jedna od prednosti BlaBlaCar-a je cena putovanja koja je, prema iskustvima korisnika, daleko niža u poređenju s vožnjom autobusom. Ova platforma omogućava putnicima da ostvare značajne uštede na troškovima putovanja.

BlaBlaCar je francuska platforma koja se bavi prevozom koristeći mobilnu ili web aplikaciju. Ona povezuje vozače i putnike koji žele da zajedno putuju između gradova i podele troškove putovanja. BlaBlaCar je zapravo zajednica za deljenje prevoza koja omogućava putnicima i vozačima da putuju u istom smeru i smanje troškove puta.

Važno je napomenuti da BlaBlaCar nije taksi aplikacija koja omogućava vozačima da žive od prihoda od putovanja, već je njena svrha da članovi zajednice zaista podele troškove putovanja, dok vozači eventualno mogu zaraditi manju sumu novca.

Možda Vam se svidi i