Bez predaha! Najmlađi atletičari Sirmiuma osvojili još medalja u Smederevskoj Palanci

Od strane Ozon
0 komentar

SREMSKA MITROVICA. Najmlađi atletičari Sirmiuma su nas ponovo oduševili proteklog vikenda u Smederevskoj Palanci, donoseći kući nove medalje i sijajne rezultate.

Posebno se izdvajaju osvajači zlatnih medalja: Miletić Relja, Aleksandar Radovanović (koji je ovoj godini već osvojio dvadeset medalja) i Jana Vuković, koja je pravo prijatno iznenađenje za klub.

Srebro su osvojili talentovani atletičari: Lara Džever, Staša Travica i Vuk Došen u bacanju vorteksa.

Nove bronzane medalje stigle su u ruke Teodore Laketić, koja konstantno napreduje, Mili Mimić i Urošu Petroviću, koji je blistavo debitovao na trkama prepona.

Naravno, uspešno su nastupile i naše štafete. Zlatno odličje osvojila je muška štafeta A (Uroš Petrović, Andrej Nikolić, Vuk Došen i Relja Miletić), dok je miks štafeta zauzela drugo mesto (Dunja Josimović, Lara Džever, Andrej Nikolić i Miletić Relja).

U kategoriji štafete B, zasluženo su stigli do medalja Luka Mimić, Mihajlo Tejić, Aleksandar Radovanović, Vuk Ilić, Una Džever i Maša Ilić.

Trener Goran Pavlović izražava svoje zadovoljstvo postignutim rezultatima, ali istovremeno najavljuje još intenzivnije treninge i još bolje rezultate u budućnosti. – Ova energija i upornost mladih atletičara Sirmiuma pokazuju da je budućnost atletike u našem klubu svetla i da ćemo se i dalje truditi da postignemo najbolje moguće rezultate.

Možda Vam se svidi i