Audicija za nove članove Mitrovačkog ansambla „Arodisi“

Od strane Ozon
0 komentar

SREMSKA MITROVICA. U Osnovnoj školi „Boško Palkovljević Pinki“, 29. avgusta u 10 časova, održaće se audicija za nove članove Mitrovačkog ansambla „Arodisi“.

Pozivamo sve talentovane muške i ženske pevače, bez obzira na godine, da se prijave na nadolazeću audiciju. Ova prilika je otvorena za sve one koji žele da se pridruže ansamblu i doprinesu njegovom već sjajnom repertoaru. Audicija će se održati 29. avgusta u prostorijama Osnovne škole „Boško Palkovljević Pinki“ u Sremskoj Mitrovici, piše i saopštenju.

Ansambl ima plan da proširi svoje redove, ali će, zbog određenih ograničenja, primiti samo odabrani broj članova iz Sremske Mitrovice i okolnih mesta.

Pod vođstvom Isidore Skuratović, master teoretičara umetnosti i muzičkog pedagoga od jula 2020. godine, ansambl je ostvario zapažene rezultate. Izvodeći filmsku i popularnu muziku, kao i bogat repertoar sa svih krajeva sveta, ostvarili su uspeh na brojnim takmičenjima, humanitarnim koncertima i kulturnim manifestacijama tokom svoja tri godine postojanja.

Ponosno ističu da su svake godine u julu tradicionalno organizovali svoj rođendanski koncert. No, to nije sve što su postigli. U januaru 2023. godine, ansambl je hrabro kročio u novi žanr, izvodeći mjuzikl „Eh, ta ljubav…“. Ovaj poduhvat doživeo je veliku popularnost među publikom i često je izvođen u pozorištu „Dobrica Milutinović“.

Udruženje Arodisi je svoje ime i talenat predstavilo i širom granica svoje države. Ove godine, u avgustu, predstaviće svoj grad i zemlju na međunarodnom festivalu „Kostoski“ u Ohridu, Severna Makedonija, kao i na „Festivalu uličnih svirača“ u Petrovaradinu.

Ovo je prilika za sve one koji dele strast prema muzici i žele da budu deo ovog izuzetnog ansambla. Prijavite se na audiciju i pridružite se Udruženju Arodisi u stvaranju muzičke magije koja povezuje različite žanrove i kulture.

Možda Vam se svidi i