Atletičari „Srema“ fantastični ovog vikenda

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – U nedelju 17.09.2023. u Rumi je održan polumaraton na kojem je nastupila ženska ekipa u štafetnoj trci 3x7km u sastavu Kostadinović Aleksandra, Šubatlija Jovana, Gavrilović Lana.

Devojke su trčale hrabro po jako toplom vremenu, u apsolutnom plasmanu u muško ženskoj konkurenciji zauzele su drugo mesto iza muške ekipe sa zaostatkom od jednog minuta, dok su u ženskoj konkurenciji zauzele ubedljivo prvo mesto.

Istog dana u Smederevu je održana trka “ Trofej Smederevske tvrđave“ gde su mališani kluba ostvarili izvanredan uspeh osvojivši 8 medalja.

Zlatne medalje osvojile su Nikolić Kalina u trci na 50m sa preponama i Perić Sara u disciplini skok udalj, srebrne medalje osvojili su u disciplinama 60m Marčok Anja i Stanojević Milica, i Kosanović Nikola u disciplini 120m, do bronze su dosle sestre Jana i Maša Pavlović u disciplini 200m, i Milovanović Sara u skoku udalj.

Učestovala je štafeta atletskog kluba na distanci 4x60m i osvojile su visoko četvrto mesto iako su učestvovale u trci sa starijim godištem od njih, na istom takmičenju učestvovale su Naglić Rina i Pajić Vera.

Treneri su prezadovoljni ostvarenim rezultatima i svim takmičarima cestitamo na zalaganju.

Možda Vam se svidi i

Ostavi komentar