Atletičari „Sirmiuma“ nastavljaju sa pobedama

Od strane Ozon
0 komentar

SREMSKA MITROVICA. Atletičari Sirmiuma zablistale su na Pojedinačnom prvenstvu Vojvodine, čiji je domaćin bio njihov klub, u Sremskoj Mitrovici, osvojivši impresivan niz medalja, uključujući četiri zlata.

Anja Čančarević je pokazala svoj izuzetan talenat sa dve pobede u disciplinama bacanja diska i kugle.

Mila Marinković, takođe juniorka, pokazala je svoju snagu tako što je osvojila zlatnu medalju u trci na 400 metara, što je izuzetan uspeh u njenom uzrastu.

Petar Ilić je dominirao u bacanju diska, koji mu je doneo zasluženu zlatnu medalju i dodatno istakao snagu Sirmiuma u ​​terenskim disciplinama.

Srebrna medalja Nemanje Jorgića u trci na 100 metara bila je pohvalna dostignuća, posebno posle teškog perioda oporavka od povrede. Nemanja Babić je izveo prijatno iznenađenje u troskoku, obezbedivši treće mesto na pobedničkom postolju sa zasluženom bronzanom medaljom.

Muška štafeta 4k100 metara u sastavu Nemanja Babić, Marko Milinović, Vuk Marinković i Nemanja Jorgić takođe je doprinela zbiru medalja sa teško stečenom bronzanom medaljom.

Filip Čarnopiski i Stefan Đonić su takođe izveli zaslužene nastupe, dodatno učvrstivši reputaciju Sirmiuma kao mesto za izuzetne sportiste.

I pored visoke temperature od skoro 40 stepeni, dvojica trenera, Goran Hodoba i Goran Pavlović, izrazili su zadovoljstvo ukupnim učinkom ekipe, ali veruju da ima prostora za napredak u budućnosti.

Uspeh sportista Sirmiuma u ​​prvenstvu Vojvodine svedoči o njihovoj posvećenosti, trudu i uzornom vođenju trenera.

Možda Vam se svidi i