Aleksandra Saška Padrov darovala koncert najstarijim građanima Rume

Od strane Ozon
0 komentar

Ruma, Srbija – Aleksandra Padrov, solistkinja Radio-televizije Vojvodine, radio Televizije Srbije, radio Beograda i profesorka solo pevanja u Muzičkoj školi „Petar Krančević“ u Sremskoj Mitrovici, obradovala je korisnike Gerontološkog Centra „Srem“ u Rumi besplatnim solističkim koncertom.

Foto Mile Vajagić

U prelepom ambijentu centra, poznata kao „Saška Padrov,“ izvela je raznolik repertoar, uključujući starogradske pesme, narodne balade, hitove zabavne muzike i popularne numere. Ono što je ovaj koncert učinilo posebnim jeste interakcija između izvođačice i publike, s obzirom na to da su korisnici centra pevali zajedno sa Aleksandrom uglas, čineći ovaj događaj posebno emotivnim.

Ovaj koncert deo je kampanje povodom Meseca solidarnosti, koja se fokusira na potrebe i specifičnosti starijih osoba širom sveta. Cilj kampanje je naglasiti prava starijih osoba i pronalaziti načine za zaštitu tih prava, dok jačanje solidarnosti između generacija pruža održiva rešenja za postizanje ciljeva održivog razvoja.

Aleksandra Padrov svojim izvanrednim glasom i izborom pesama uspela je da ulepša dan korisnicima Gerontološkog Centra „Srem“ u Rumi, naglašavajući važnost međugeneracijske solidarnosti i zajedništva kroz muziku.

Možda Vam se svidi i