16 medalja osvojili mladi atletičari Sirmiuma

Od strane Ozon
0 komentar

SREMSKA MITROVICA. Najmlađi atletičari Sirmiuma zasijali su na takmičenju u Smederevu, osvojivši impresivan broj medalja. Ukupno su osvojili 5 zlatnih, 3 srebrne i 8 bronzanih medalja, što jasno ukazuje na njihov talenat i predan rad.

Zlatne medalje su osvojili Lara Džever, Dejan Mojsin, Nadja Vuković, Ena Savić i Aleksandar Radovanović, koji je samo ove godine ukupno osvojio 23 zlatne medalje.

Srebrne medalje pripale su Relji Miletiću, Nedi Janković, Andreju Nikoliću i Jani Vuković, a ponovo su briljirali u disciplini skoka u dalj.

Bronzane medalje su osvojili Teodora Laketić, Vuk Došen, Vuk Ilić, Mila Minić, kao i u štafetnim disciplinama, gde su Dunja Josimović, Mihajlo Tejić, Luka Mimić, Anđelka Ćetković, Ribarac Taja i Travica Maša takođe doneli odličja svom klubu.

Trener Goran Pavlović je istakao da su ova takmičenja postala masovna i da se kvalitetno nadmeću, što zahteva još veći trud i jače treninge. Ova mlada atletska ekipa iz Sirmiuma svakako obećava svetlu budućnost za srpsku atletiku.

Možda Vam se svidi i

Ostavi komentar