14 godina manifestacije „Kuzmin nekad i sad“

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica, Ozon Media – Selo Kuzmin se sprema za svoju 14. godišnju manifestaciju „Kuzmin nekad i sad“, koja će se održati u nedelju, 15. oktobra.

Ovaj događaj privlači ljude iz cele okoline, te se očekuje da će i ove godine privući mnoge posetioce. Manifestacija „Kuzmin nekad i sad“ obećava niz raznolikih aktivnosti i događaja koji će oduševiti sve generacije.

Kulturni program počinje u 16:00 časova u centru sela, gde će posetioci imati priliku da uživaju u različitim nastupima i performansima. Očekuju se izvođači iz lokalne zajednice koji će preneti duh sela Kuzmin kroz tradicionalne pesme, igre i priče. Manifestacija „Kuzmin nekad i sad“ takođe će obezbediti priliku za predstavljanje različitih zanata, umetnosti i kulturne baštine koja čini srž ovog sela.

Organizatori događaja „Kuzmin nekad i sad“ najavljuju i obilje ukusne hrane. Udruženja žena i prijatelji sela potvrdili su svoj dolazak i donošenje raznih delikatesa i tradicionalnih jela, tako da će posetioci imati priliku da uživaju u autentičnom gastronomskom iskustvu.

Ova manifestacija je više od običnog kulturnog događaja – ona slavi zajedništvo i nasleđe sela Kuzmin. Kako selo uspeva da očuva svoju tradiciju i poveže nove generacije sa svojim korenima, manifestacija „Kuzmin nekad i sad“ postala je istinska lokalna institucija koja privlači ljude iz svih krajeva i generacija.

Možda Vam se svidi i