Impresivan rezultat! 13 medalja za sportiste Sirmijuma na juniorskom prvenstvu Vojvodine

Od strane Ozon
0 komentar

SREMSKA MITROVICA Atletičari Sirmiuma osvojili su čak 13 medalja na juniorskom prvenstvu Vojvodine (U20) održanom 24. juna.
Zlato u bacanju diska osvojili su Anja Čančarević i Đorđe Ilić, a srebro u bacanju kugle. Bronzanim medaljama briljirao je Radovan Lončarević u bacanju kugle i diska, dok je Luka Krnjević osvojio srebro u bacanju koplja. Stefan Đonić je osvojio bronzu u skoku u dalj i u vis, a Nemanja Babić je obezbedio bronzu u troskoku. Strahinja Čikić se odlično pokazao osvojivši srebro u trci na 400 metara s preponama. Vuk Marinković je osvojio srebro i u sprintu na 400 metara i kao član štafete 4k100 metara, pored Luke Krnjevića, Nemanje Babića i Marka Milinovića.


Ekipa Sirmijuma izrazila je zadovoljstvo zapaženim medaljama i trenutnom formom uoči Prvenstva Srbije, koje će se sledećeg vikenda održati u Novom Pazaru. Uz velike nade u još bolje rezultate, trener Slobodan Macanović je uveren u sposobnosti tima i rešen da nastavi sa uspehom.
Juniorsko prvenstvo Vojvodine u Sremskoj Mitrovici pokazalo je izuzetan talenat sportista Sirmijuma, koji su u svojim disciplinama pokazali izuzetnu veštinu i posvećenost. Impresivan udeo od 13 medalja je svedočanstvo njihovog napornog rada i vođstva njihovog trenera. Kako se sada usredsrede na predstojeće Prvenstvo Srbije, ekipa Sirmijuma ima za cilj da nadograđuje svoja dostignuća i pruži odlične nastupe na nacionalnoj sceni.

Možda Vam se svidi i