ŽKK “Srem” ispisao istoriju

Od strane Ozon
0 komentar

SREMSKA MITROVICA/OZON MEDIA – ŽKK „Srem“ iz Sremske Mitrovice je i zvanično proglašen drugu godinu za redom za najuspešniji ženski košarkaški klub u Vojvodini po rezultatima svih mlađih kategorija.

Srem je ostvario fantastične rezultate u 2022. godini i ne samo da je odbranio titulu najboljeg kluba mlađih kategorija u pokrajini nego je otišao korak dalje i ostvario najveći uspeh u istoriji mlađih kategorija u Vojvodini. Nagrada za najbolji klub dodeljena je u novosadskom Spensu predsedniku ŽKK „Srem“ Nikoli Budošanu, a nagaradu je uručio predsednik Košarkaškog saveza Vojvodine, Sava Rajković.

Na novogodišnjem koktelu i dodeli velikog priznanja bili su i trener ŽKK „Srem“ Nikola Milošević koji je proglašen na kraju prvenstva za najboljeg trenera u Vojvodini kao i košarkašice koje su ponele titulu MVP i proglašene za najbolje u Vojvodini u svojim kategorijama: Angela Ladinek, Teodora Milošević i Emilija Mirčeta. ŽKK „Srem“ je u 2022. godini postao šampion Vojvodine u najmlađoj kategoriji minibasket, šampion Vojvodine u kategoriji mlađih pionirki, vicešampion Srbije u konkurenciji pionirki dok je u kadetskoj kategoriji ostvario plasman u Kadetsku ligu Srbije (12 najboljih ekipa u Srbiji) kao daleko najmlađa ekipa u ligi. ŽKK „Srem“ je ovim fantastičnim rezultatima svakako postigao najveći uspeh u istoriji sremskomitrovačke košarke računajući i mušku i žensku košarku u našem gradu.

Možda Vam se svidi i

Reset password

Enter your email address and we will send you a link to change your password.

Get started with your account

to save your favourite homes and more

Sign up with email

Get started with your account

to save your favourite homes and more

By clicking the «SIGN UP» button you agree to the Terms of Use and Privacy Policy
Powered by Estatik