Želja vs stvarnost. Potražnja za stanom za iznajmljivanje po prihvatljivoj ceni

Od strane Ozon
0 komentar

Tokom godine, stanovi za izdavanje su uvek u potražnji, a čini se da je sa početkom jeseni veća potražnja za nekretninama koje se izdaju, pojedinci i porodice su neretko baš tada u potrazi za novim domom. Ponuda u Sremskoj Mitrovici je bogata i šarolika, ali da li ćete naći ono što vam odgovara po prihvatljivoj ceni, veliko je pitanje.

Što se stanova tiče, oni male kvadrature uvek su vrlo traženi, a reklo bi se da njih najviše i ima u ponudi.

Kada prelistavate oglase, najčešće su tu oni koji traže stan, a kada je cena u pitanju, naglašava se da se traži stan od 120 do 150 evra, ali ponuda je retko u toj ceni.

Primera radi, stan u centru grada od 50 m2, izdaje se po ceni od 250 evra plus depozit. Navedeno je da stan ima grejanje na gas, klimu, iptv, interfon, parking.

Jednoiposoban stan od 40 m2, u centru grada iznajmljen je za cenu od 270 evra. U oglasu se napominje da je ekstra namešten, mašina za sudove, mašine za pranje i sušenje vesa, klima, grejanje na gas, lift i parking mesto.

Očigledno je da sama kvadratura i nema mnogo veze sa cenom, jer se za stanove oko 35 kvadrata traži i po 200 evra, u zavisnosti od lokacije i opremljenosti. Delovi oko centra vode po tom pitanju.

Ukoliko ste uporni u traganju, možete naći i nešto jeftinije ponude, pa je tako u Jupiterovoj ulici u Sremskoj Mitrovici, iznajmljen namešten stan za 160 evra. U oglasu je dodato da su troškovi mali, da stan ima grejanje, klimu, video nadzor, balkon i parking mesto.

Na portalu Ozon Media počinjemo sa objavama ponuda nekrentnina u Sremskoj Mitrovici, koju ćemo stalno proširivati, te ćete uvek moći na jednom mestu da pregledate sve oglase koji vas zanimaju. Ponude šaljite na adresu redakcija@ozon.rs

Nekretnina ima, cene nisu, na žalost, onakve kave bi voleli da budu, predlažemo da odvojite vreme i potražite nešto adekvatno, a u vidu imati deo grada, spratnost, da li ima lift, opremljenost i mnoge druge stvari.

Srećno u potrazi!

Možda Vam se svidi i