Završena saobraćajnica Bešenovo – Beočin

Od strane Ozon
0 komentar

U narednih 20 dana u saobraćaj će biti puštena rekonstruisana saobraćajnica Beočin-Bešenovo, dugačka gotovo 16 kilometara, izjavio je danas predsednik Pokrajinske vlade Vojvodine Igor Mirović.


„Radovi na ovoj saobraćajnici koja predstavlja najkraći put od Beočina do Sremske Mitrovice obuhvataju dve faze“, naveo je Mirović na Instagramu.

Podsetio je da je rekonstrukcija lokalnog puta, koji je bio u izuzetno lošem stanju, sa slabom signalizacijom i odvodnjavanjem, počela 2020. godine, kada je urađena deonica u dužini od oko 8,5 kilometara, što je bila prva faza.

U narednim danima dovršava se postavljanje vertikalne i horizontalne signalizacije, betonskih rigola i zaštitne ograde u dužini od 7,4 kilometra i time će biti završena i druga faza radova na korist svih građana, istakao je Mirović.

Mirović je dodao da će naredne nedelje Pokrajinska vlada Vojvodine podneti inicijativu Vladi Srbije i JP „Putevi Srbije“ za rekonstrukciju puta od Novog Sada do Sremskih Karlovaca i od Beočina do granice sa Hrvatskom.

Možda Vam se svidi i