Za volanom pod uticajem droge i alkohola

Od strane Ozon
0 komentar

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Sremskoj Mitrovici su, prilikom kontrole saobraćaja na području ove opštine, otkrili petoricu vozača koji su upravljali putničkim automobilima pod dejstvom psihoaktivnih supstanci i jednog koji je vozio sa 2,03 promila alkohola u krvi.

U Starim Banovcima iz saobraćaja je isključen dvadesetjednogodišnjak koji je upravljao „pasatom“, a u Novoj Pazovi takođe dvadesetjednogodišnji vozač „audija“, a utvrđeno je da su obojica bili pod dejstvom kanabisa.

Patrola je u Sremskoj Mitrovici zatekla dvadesetdvogodišnjeg mladića koji je vozio „bmv“ pod dejstvom kanabisa.

Policijski službenici u Rumi zaustvili su tridesetdvogodišnjeg vozača „rovera“ koji je bio pozitivan na amfetamin a policija u Inđiji tridesetjednogodišnjeg muškarca, koji je upravljao „audijem“ pod uticajem kanabisa.

Ovim vozačima je određeno zadržavanje do 12 časova i zbog prekršaja upravljanja vozilom pod dejstvom psihoaktivnih supstanci, biće privedeni nadležnim prekršajnim sudijama.

U Rumi, saobraćajna policija je zaustavila pedesetdvogodišnjeg muškarca koji je upravljao putničkim automobilom marke „reno“ sa 2,03 promila alkohola u organizmu.

Njemu je određeno zadržavanje do 24 časa nakon čega će, zbog prekršaja nasilnička vožnja, biti priveden nadležnom prekršajnom sudiji.

Možda Vam se svidi i

Reset password

Enter your email address and we will send you a link to change your password.

Get started with your account

to save your favourite homes and more

Sign up with email

Get started with your account

to save your favourite homes and more

By clicking the «SIGN UP» button you agree to the Terms of Use and Privacy Policy
Powered by Estatik