Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela ubistvo i izazivanje opšte opasnosti loznička policija uhapsila je N. J. (28) iz okoline Loznice, po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Šapcu.

On se tereti da je 3. januara 2020. godine u Loznici, zajedno sa G. N. (41) iz Sremske Mitrovice, došao u stan šezdesetpetogodišnje žene kojoj su, kako se sumnja, nakon kraće svađe, zadali više udaraca po glavi i telu, a potom je ugušili jastukom. Potom su, kako se sumnja, izazvali požar u stanu kako bi prikrili izvršenje krivičnog dela.

Osumnjičeni N. J. će, uz krivičnu prijavu, biti priveden višem javnom tužiocu u Šapcu, dok će protiv G. N. koji se već nalazi na izdržavanju zatvorske kazne zbog drugog krivičnog dela, biti podneta krivična prijava, saopšteno je juče iz PU Šabac.

Prema nezvaničnim informacijama osumnjičeni N. J. je nakon što je priveden pao na poligrafu.

Kako nam je nezvanično povrđeno, reč je o slučaju koji je u prvim danima januara 2020. godine uznemirio Lozničane kada je u stanu na drugom spratu zgrade, u centru grada, u kome je izbio požar pronađeno beživotno telo Slavke Jevtić (65).

Policija je 21. januara podnela Višem javnom tužilaštvu u Šapcu krivičnu prijavu protiv N. N. osobe zbog krivičnog dela ubistva.

Obdukcijom je utvrđeno da je Slavka Jevtić (65) iz Loznice, čije je telo početkom januara nađeno u njenom zapaljenom stanu u centru Loznice, ubijena, a da je ubica potom izazvao požar kako bi prikrio tragove zločina.

Kako saznajemo, policija je 21. januara podnela Višem javnom tužilaštvu u Šapcu krivičnu prijavu protiv N. N. osobe zbog krivičnog dela ubistva.

Podsetimo, leš penzionerke nađen je 3. januara rano ujutru u predsoblju njenog stana. Komšije nesrećne žene ispričale su da su kobnog jutra čule kako Slavka doziva pomoć i govori: „Pusti me, zvaću policiju.“

Ubrzo potom komšije su osetile dim iz njenog stana i pozvale vatrogasce. – Policija je do sada obavila razgovore s više osoba i intenzivno radi na rasvetljavanju slučaja. Ubijena je živela sama, bila je u penziji.

Možda Vam se svidi i

Reset password

Enter your email address and we will send you a link to change your password.

Get started with your account

to save your favourite homes and more

Sign up with email

Get started with your account

to save your favourite homes and more

By clicking the «SIGN UP» button you agree to the Terms of Use and Privacy Policy
Powered by Estatik