Za „Turistički cvet“ 2022 – Glasaj za „Vinski park“ Sremske Mitrovice

Od strane Ozon
0 komentar

Među kandidatima za najviše priznanje za promociju, razvoj, kvalitet i unapređenje turizma u Srbiji „Turistički cvet“ u kategoriji „Turističke manifestacije“ nalazi se i sremskomitrovački „Vinski park“. Glasanje za nagradu 2022. godine možete obaviti putem veb stranice www.turistickicvet.rs.

U trci za najviše priznanje za promociju, razvoj, kvalitet i unapređenje turizma u Srbiji „Turistički cvet“, koju već tradicionalno svake godine organizuje i dodeljuje Turistička organizacija Srbije, ove godine učestvuje 95 kandidata u sedam različitih kategorija.
Ovogodišnje nove kategorije „Influenser/Bloger“ i „Elektronski i štampani medij“ privukle su veliku pažnju i veliki broj prijavljenih kandidata, pa se tako samo u jednoj od ove dve kategorije nalazi 22 kandidata, navedeno je u saopštenju TOS-a.
Onlajn glasanje prijavljenih kandidata počinje danas i trajaće naredne dve nedelje, a glasanje se može obaviti putem veb stranice www.turistickicvet.rs. Pravo na glas imaju svi koji posete veb prezentaciju, a u okviru svake kategoriju mogu izabrati po jednog kandidata.
Ponuđene kategorije su:
1. Turistička organizacija
2. Turistička manifestacija
3. Turistička agencija
4. Ugostiteljski objekata za smeštaj
– Hotel
– Ostali ugostiteljski objekti zasmeštaj
5. Pravni subjekt za doprinos unapređivanju turističke ponude i promocije turizma
6. Influenser / Bloger
7. Elektronski ili štampani medij, za predstavljanje Srbije kao turističke destinacije
Nakon onlajn glasova publike svoje glasove kandidatima davaće stručni žiri, dok će se svečana promocija pobednika 37. izdanja nagrade „Turistički cvet“ obaviti sredinom decembra.
Кonkurencija je velika, a Turistička organizacija Srbije poziva sve da učestvuju i svojim glasom podrže kandidate.

Možda Vam se svidi i