“Vršnjačko nasilje – prepoznaj i prijavi” radionica za osnovce iz Laćarka

Od strane Ozon
0 komentar

Klub za učenje, Osnovne škole “Triva Vitasović Lebarnik” iz laćarka, uspešno je realizovao još jednu radionicu za đake.

Radionica je bila na temu: “Vršnjačko nasilje – prepoznaj i prijavi”.

Gledanje filma i predavanje organizovala je psiholog škole Jelena Perić.

Članovi tima Kluba za učenje su:
Jelena Perić – psiholog

Đurđica Stojaković – pedagog

Verica Marković – pedagoški asistent

Milica Bijeljić – učiteljica

Mirjana Krsmanović Mirnić – učiteljica i koordinator Kluba za učenje

U okviru projekta “Premošćavanje digitalnog jaza u Srbiji za najugroženiju decu” u Osnovnoj školi “Triva Vitasović Lebarnik” u Laćarku je otvoren “Кlub za učenje.”

Laćarački osnovci dobili su “Кlub za učenje” uz koji će ostvariti bolje uslovi za rad i sticanje znanja. Uz pomoć tableta, računara i interneta, đacii će moći dodatno da ostvare pomoć u učenju kroz kreativne sadržaje, ali i da dobiju podršku u pripremi završnih ispita i upisa u srednje škole. 

Zajedničkom saradnjom direktora škole Zlatkom Vuletićem, koordinatorom projekta Slađanom Teodorović, koordinatorom kluba za učenje Mirjanom Krsmanović Mirnić, koordinatorom digitalne biblioteke Milice Bijeljić i svih zaposlenih u školi u Laćarku, učenici će imati priliku da koriste programe na tablet računarima koji će im pomoći u učenju.
OŠ “Triva Vitasović Lebarnik” je jedina škola na teritoriji Sremskog okruga koja sprovodi projekat “Premošćavanje digitalnog jaza za najugroženije učenike” koji je finansijski podržan od strane Unicefa i Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja uz tehničku podršku Centra za obrazovne politike.

Možda Vam se svidi i