VRAĆAO DEVOJKU PA NASTRADAO

Od strane Ozon
0 komentar

Posle tri i po godine od tragedije počinje suđenje zbog izazivanja sobraćajne nesreće kod Subotišta.

SREMSKA MITROVICA- Posle tri i po godine otkako je u saobraćajnoj nesreći poginuo Branislav Grujić (28) iz Sibača kod Pećinaca, u Višem sudu u Sremskoj Mitrovici 22. marta započeće suđenje Nebojši Trajkoviću iz Surčina, koji je okrivljen da je izazvao ovaj udes sa smrtnim ishodom. VJT u Sremskoj Mitrovici podiglo je optužnicu protiv Trajkovića, zbog krivičnog dela teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja, a u razgovoru za naš portal Stevica (60) otac nastradalog mladića, kaže da će se sada prvi put u sudnici susresti sa okrivljenim, koji mu ni saučešće nije izjavio.
Tog 7. Jula 2018. godine oko ponoći Branislav je krenuo za Ogar kako bi devojku vratio kući. Iz pravca Subotišta prema Pećincima na “opel korsu“ naletelo je putničko vozilo “folksvagen džeta“ beogradskih registarskih oznaka, koje prema nalazima istrage nije moglo da savlada krivinu. Od jačine udarca oba vozila su se okrenula, a korsa je zadnjim delom završila u kanal. Dok je te večeri od pola dva, kada je Stevica stigao na mesto nesreće pa do četiri ujutru, stojao pored puta  čekajući da uviđaj bude završen, ni slutio nije da je njegov sin zaglavljen u vozilu, već je mislio da ga je hitna pomoć hospitalizovala, kao i njegovu devojku. Za to vreme vatrogasci su sekli korsu kako bi izvukli Branislava koji je izdahnuo na licu mesta i to prema nalazu sa obdukcije od zadobijenih povreda unutrašnjih organa.

  • Supruga i ja više nemamo volju za životom, čekamo sudnji dan kada ćemo da odemo kod sina. Od stresa oboje smo se razboleli. Bar smo dočekali da se podigne optužnica, važno nam je da je krenulo, a kakva će kazna biti, kako sud odluči- kaže očajni otac dodajući da su veštaci utvrdili da se vozač “folksvagen džete“ kretao na lokalnom putu 80 kilometara na sat.
  • Takođe utvrđeno je da je moj sin vozio 70 centimetara od bele linije a da je vozač drugog vozila sekao krivinu, kao i da je imao 1,16 promila alkohola u krvi.- ističe Stevica uveren da će ti navodi biti potvrđeni i u sudu.

 
S.Kostić

Možda Vam se svidi i