VOZIO SA 2,38 PROMILA ALKOHOLA U KRVI Pijani vozač udario i u automobil sa troje maloletne dece

Od strane Ozon
0 komentar

 U sudar u Sremska u Martincima, kojem su učestvovala tri vozila a u kojem je lakše povređeno više osoba, izazvao pijani vozač koji je upravljao automobilom sa 2,38 odsto promila alkohola u krvi.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Sremskoj Mitrovici podneće krivičnu prijavu protiv šezdesetrogodišnjeg muškarca koji se tereti da je upravljajući vozilom pod dejstvom alkohola izazvao saobraćajnu nezgodu, u kojoj je više osoba povređeno. Osumnjičeni šezdesetrogodišnji vozač, je 22. jula posle 21.30 časova, u Ulici Sremskoj u Martincima, vozilom marke „Golf“ udario u prvo vozilo, a oštećen još jedan automobil. Alkotestom utvrđeno je prisustvo 2,38 promila alkohola u organizmu vozača „GOLF“, zbog čega je zadržan u službenim prostorijama policije i protiv njega će biti podneta krivična prijava zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ugrožavanje javnog saobraćaja Osnovnom javnom tužilaštvu u Sremskoj Mitrovici.

Kako je „Ozon“ saznao, sudar se desio u Sremskoj ulici u Martincima a u njemu su učestvovala tri automobila. Posle udesa intervenisala je Hitna pomoć koja je jednu povređene odvezla u Opštoj bolnci Sremska Mitrovica.

Vozač putničkog vozila marke „GOLF“ se kretao u istoj saobraćajnoi traci ispred putničkog vozila, nakon čega drugo vozilo silazi sa kolovoza. Vozač drugog vozila se zaustavnja u odvodnom kanalu, a putnicko vozilo marke „GOLF“ udara drugo vozila u kome su se nalazila osim vozača i tri maloletna lica, 11, 7 i 4 godine.

Vozač „GOLFA je upravljao vozilom u stanju potpune alkoholisanosti ( 2.38 alkohola u organizmu), što je nasilnička vožnja koja je u suprotnosti sa pravilima saobraćaja. Sva lica su pregledana u sremskomitrovačkoj Bolnica i na prvom pregledu su konstatovne lake telesne povrede.

Možda Vam se svidi i