Vikend za igru i učenje. VIDEO

Od strane Ozon
0 komentar

U prostorijama Mesne zajednice „Sutjeska“ i ovog vikenda, grupa dece starosti do 7 godina uživala je u besplatnom programu – Bavimo se sportom i učimo engleski.

Cilj ovog programa je da se na efektan način povežu učenje jezika i bavljenje sportom, kao aktivnosti veoma bitne za razvoj i napredovanje svakog pojedinca. Sadržaj programa obuhvata jezičke radionice i sportske igre, koje se organizuju svakog vikenda.

Časovi engleskog jezika organizuju se s ciljem da najmlađi, kroz igru i druženje, upoznaju osnove jezika ali i za unapređivanje postojećeg znanja. Najviše pažnje posvećuje se živoj upotrebi jezika, kroz konverzaciju s nastavnikom, kao i sa drugim polaznicima.

Fizička aktivnost je od velikog značaja za razvoj i funkcionisanje ljudi, a naročito dece. Kako bi se deca podstakla na kretanje i rekreaciju, naši profesori sporta organizovali su zanimljive i jedinstvene igre, koje će decu naučiti korisnim stvarima za fizički, ali i socijalni razvoj. Rad u grupi podstiče pojedinca da vodi računa i o ljudima u svojoj okolini, čime se razvija osećaj za timski rad.

Besplatni časovi engleskog jezika, namenjena su deci od 4 do 7 godina, sa teritorije Grada Sremska Mitrovica.

Održavaju subotom i nedeljom od 10 do 11 časova, u prostorijama MZ „Sutjeska“, i trajaće do kraja školske godine. Po završetku časova engleskog jezika za mališane je organizovana i školica sporta u sali za džudo, od 11:00 – 12:00 časova.

Svi zainteresovani mogu da se prijave na broj telefona 064/15-77-541.

Možda Vam se svidi i