VIDEO Za dečiju radost održana “Tucijada”

Od strane Ozon
0 komentar

Uskrs je dan radosti, veselja i druženja među ljudima, a u Sremskoj Mitrovici, u Mesnoj zajednici “Blok B”, mitrovčani su i ove godine imali priliku da uživaju u šarenilu boja, muzici i druženju u prazničnoj atmosferi.

Ispred prostorija ove Mesne zajednice, u prazničnoj atmosferi proslavljen je uskršnji praznik, a povodom manifestacije, okupio se veliki broj građana i dece.


Povodom obeležavanja Uskrsa, sremskomitrovačka Mesna zajednica „Blok B“danas je održala drugu „Tucijadu“.

U okviru ove manifestacije organizovano je takmičenje u tri discipline i to u disciplini „najjače jaje“, zatim „najlepša uskršnja korpica“ i „najlepše jaje“.

Najlepša ukrašena jaja donele su Anđela Blagojević i Luna Velimirović, najtrvđa uskršnja jaja su imali Nemanja Todić i Julijana Stojić. Uskršnje korpice za jaja najleše su ukrasile Branislava Simić i Elena Milanović.

Danas je održano i takmičenje za najlepše ime maskote “Tucijade”, velikog zeku od 3 metra, koji je poklon manifestaciji od Gordane i Vase. Nagrada za najlepše ime je 10 kilograma slatkiša.

Mesna zajednica „Blok B“ zajedno sa lokalnom samoupravom grada Sremska, Mitrovica organizovala je drugu tucijadu ispred prostorija MZ „Blok B“.

Možda Vam se svidi i