Jedna osoba je povređena prilikom prevrtanja kamiona na auto-putu Novi Sad – Beograd, između Inđije i Maradika, zbog čega je ova saobraćajnica blokirana.VIDEO Prevrnuo se šleper: Blokiran auto-put za Novi Sad, muškarac povređenFoto: Screenshot

Udes se dogodio nešto posle 11 časova. Nedugo zatim dogodio se još jedan sudar na pedesetak metara udaljenosti od mesta na kom se prevrnuo kamion.

https://www.instagram.com/reel/Cf_VpFMAo3a/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

U inđijskoj Hitnoj pomoći su naveli da su zbrinuli jednog muškarca i prevezli ga u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine.Putevi Srbije su saopštile da je na auto-putu, između petlje Inđija i petlje Maradik, obustavljen saobraćaj u oba smera zbog saobraćajne nezgode. Prema navodima svedoka, veliki šleper se prevrnuo, probivši ogradu između traka na auto-putu, čime je onemogućio prolaz vozilima u oba smera.  Nakon toga dogodio se još jedan manji udes, koji je dodatno zakomplikovao situaciju. 

Vozači traže okolne magistralne pravce ukoliko putuju ka Beogradu ili Novom Sadu, jer se zbog zastoja formira kolona vozila. Putevi Srbije su apelovali na vozače da prilagode brzinu kretanja uslovima na putu.

https://www.instagram.com/reel/Cf_VpFMAo3a/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Možda Vam se svidi i