U planu izgradnja objekta za tretman neopasnog PVC otpada

Od strane Ozon
0 komentar

Distributivni centar za proizvođače PVC i AL fasadne stolarije, roletni i komarnika Axioma Plus iz Sremske Mitrovice planira izgradnju objekta za tretman neopasnog PVC otpada. Urbanističkim projektom obuhvaćene su tri parcele u sklopu građevinskog područja i u obuhvatu su Plana Generalne regulacije Grada Sremske Mitrovice, Laćarka i Mačvanske Mitrovice.
Površina parcela u obuhvatu je 2 ha 13 a i 43 m².
Na parceli se planira izgradnja novog objekta za tretman neopasnog PVC otpada kao dela već postojećeg kompleksa objekata za proizvodnju PVC profila sa pratećim površinama unutrašnjeg saobraćaja i platoa sa pratećom infrastrukturom, saobraćajnicama, manipulativnim površinama i 38 parking mesta za putnička vozila.
Pored navedenog planira se i izgradnja jedne nove pristupne saobraćajnice (jedan dvosmerni kolski priključak na postojeću saobraćajnicu unutar radne zone, ograde kompleksa, pripadajuće infrastrukture i hortikulturno uređenje preostalog slobodnog prostora.
Objekat je isprojektovan kao jednobrodna hala spratnosti P+0. Dimenzije objekta u osnovi su 100,35m x 16,96m.
Objekat ima 5 ulaza, od kojih su 3 predviđena na zapadnoj podužnoj fasadi i dva pešačka ulaza na zabatima. Unutar objekta postoje dve funkcionalnie zone podeljene samom konstrukcijom objekta. Prvi deo objekta je predviđen za tretman neopasnog PVC otpada gde su locirane mašine za mlevenje PVC profila, dok je druga zona ostavljena samo za sanitarni čvor za radnike pogona.
Urbanistički projekat, koji je izradio biro za planiranje, projektovanje i inženjering Urbis iz Šida, je na javnom uvidu do 10. avgusta.

Izvor eKapija

Možda Vam se svidi i

Ostavi komentar