U Martincima punjač za električna vozila

Od strane Ozon
0 komentar

Direktor kompanije Charge&Go Miloš Kostić i generalni direktor OMV Decebal Sorin Tudor pustili su u rad najjači punjač za električna vozila na OMV pumpi Martinci 1.

Kompanije Charge&Go i OMV nastavljaju na ovaj način da unapređuju mrežu i dostupnost punjača za električna vozila u našoj zemlji, pa je novi elektropunjač snage 180 kW od sada dostupan svim korisnicima električnih vozila.

Punjač radi na temperaturama u rasponu od – 30° do +55° C.

Uskoro će vozači električnih vozila imati na raspolaganju još četiri punjačka mesta na OMV benzinskim stanicama u Doljevcu, na autoputu Niš – Vranje, i na Gradini, graničnom prelazu kod Dimitrovgrada.

Kompanija Charge&Go razvila je prvu digitalnu platformu i aplikaciju koja omogućava brzo i jednostavno punjenje električnih vozila.

Platforma pruža vozačima električnih vozila efikasnu uslugu punjenja i plaćanja korišćenja mesta za punjenje, kao i mogućnost kompanijama da daljinski upravljaju svojom mrežom punjača što obuhvata brojne usluge kao što su kontrola punjenja, praćenje rada punjača, određivanje cena, ograničavanje upotrebe i pregled sesija punjenja.  

Možda Vam se svidi i