Tužilaštvo naredilo obdukciju poginulog mladića. Saobraćajna nesreća kod sela Drenovac

Od strane Ozon
0 komentar

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se noćas dogodila na putu Šabac – Sremska Mitrovica život je izgubio 38-godišnji mladić iz Sremske Mitrovice, dok je njegova devojka zadobila teške telesne povrede.

Devojka je u teškom stanju prebačena u šabačku Opštu bolnicu.

Kako nezvanično saznajemo, B.Č. iz Sremske Mitrovice bio je za volanoim automobila, koji je, na krivini, sleteo sa puta i prevrnuo se. Kada su stigle ekipe policije i Hitne pomoći, lekari su samo konstatovali njegovu smrt. Devojka koja je bila u kolima odmah je upućena u Opštu bolnicu „Laza K. Lazarević“ u Šapcu, gde joj je pružena sva potrebna pomoć. Smeštena je , kako nam je rečeno u ustanovi, u šok sobu.

Zamenik osnovnog javnog tužioca u Šapcu, koji je uradio uviđaj na mestu udesa koji se dogodio jutros u kom je smrtno stradao vozač, a teško povređena saputnica, naložio je obdukciju tela nastradalog mladića.

Aleksandar Protić, osnovni javni tužilac u Šapcu, rekao je za „Novosti“ da je zamenik OJT tu odluku doneo, pošto je uradio uviđaj.

Očekuju se nalazi obdukcije, a sagledavaju se i ispituju sve okolnosti pod kojima je došlo do udesa sa trgičnim epilogom.

Novosti/Ozon

Možda Vam se svidi i