SVAKA ČAST MITROVČANI! Danas u centru humanitarni bazar

Od strane Ozon
0 komentar

Brojne firme i pojedinci iz Sremske Mitrovice uključili su se u akciju prikupljanja sredstava za lečenje naše sugrađanke Aleksandre. Čedomir Nedeljković i Kristijan Žabić, vođeni željom da pomognu Aleksandri, organizovali su humanitarno fotografisanje, njihovu ideju su podržali mnogi sugrađani i pridružili se ovoj akciji. Od jedne ideje nastao je mali bazar.

U ponudi za humanitarnu kupovinu naći će se mnogo toga, kao što je kafa u kojoj ćete moći da uživate dok čekate na fotografisanje, možete da kupite sveže pecivo, krofnice …

Pomoći možete i kupovinom raznovrsnih radova. Prihod prikupljen tokom bazara, odlzi u humanitarne svrhe, kao pomoć u borbi protiv teške bolesti, Aleksandri Dinić (27).

Humanitarno fotografisanje za Aleksandru i bazar, počinje danas, u nedelju 30. oktobra u gradskom parku. Fotografisanje će se obaviti u periodu od 10.00 do 16.00 časova. Svi su pozvani, porodice, deca, drugari,drugarice…

Najlepše jesenje momente i vas fotografisaće Kristijan Žabić i Čedomir Nedeljković.
Fotografije će biti izrađene odmah. Cena jedne fotografije je 200 dinara, na taj način ćemo zajedno pomoći našoj Aleksandri, našoj mitrovčanki, na putu do ozdravljenja.

Možda Vam se svidi i