SUTRA JE DAN ŽENA: Obišli smo za vas grad. Naši predlozi za poklone

Od strane Ozon
0 komentar

Ne znate šta da izaberete za poklon za 8. mart, ove ideje će sigurno biti od pomoći

Bliži nam se Dan žena, dan kada treba da se prisetimo borbe za ženska prava i rodne ravnopravnosti. Kod nas se ovaj veoma bitan dan obeležava čestitkama i poklonima koji se daruju svim dragim ženama. Pokloni za 8. mart mogu biti raznovrsni, ali nekad nije tako lako odabrati šta da poklonite najmilijima, naročito jer se nakon nekog vremena ovakva vrsta poklona počne ponavljati.

Zato smo sastavili spisak predloga za poklone za Dan žena koji su origninalni. Neke od ovih poklona možete napraviti i sami – često se ovakvi pokloni više i cene zbog uloženog vremena i truda da biste nekome nešto napravili. Nema žene koja ne bi bila zadovoljna sa makar jednim poklonom sa ovog spiska.

Pokloni za 8. mart često podrazumevaju poklanjanje cveća. Ali zašto to ne biste učinili zanimljivijim i kreativnijim? Umesto poklanjanja cveća koje se stavlja u vaznu i koje će se nakon nekog vremena osušiti, ili cveće u saksiji koje je prilično klasičan poklon. Može, naravno, i cveće. Možda vaša voljena cveće najviše voli.

Teglice sa poklonima – uradi sam

Tegle i teglice su postale veoma moderne i prilično često su počele da se koriste za skladištenje i čuvanje, ne samo hrane već i raznih drugih sitnica. Možete napraviti originalan poklon tako što ćete u teglicu spakovati set za higijenu ili negu. Ovakav poklon možete prilagoditi potrebama osobe kojoj poklanjate.

Na primer u teglicu možete spakovati njenu omiljenu boju laka za nokte, maskaru, karmin, čokoladice, ogledalce. Drugi predlog je da teglicu napunite slatkišima i izmeću njih stavite latice cveća.

Ako osoba kojoj nameravate da kupite poklon voli da se bavi crtanjem, teglicu možete napuniti olovkama i bojama. Naravno, u teglici za poklone se može naći i tehnologija kao što su USB, slušalice, memorijske kartice i razne druge sitnice koje su svim damama svakodnevno potrebne.

Pepco

Uramljena slika

Iz nekog razloga se često se ignoriše, ali ram za fotografije je zapravo vrlo originalna ideja za poklon za 8. Mart. Originalan i lični okvir za fotografije daje novi život fotografiji u njemu. Izradite neku od vaših omiljenih zajedničkih slika, napišite na poleđini svoj omiljeni citat ili želje i uramite je u okvir kojim će se oduševiti. Svaki put kada vidi ovu sliku na zidu ili na svom stolu, setiće se upravo vas. To je jedna od najličnijih i najoriginalnijih ideja za poklon za 8. Mart za nju.

Dekor dom – Stop Shop
Dekor dom – Stop Shop

Parfem

Svaka žena voli parfeme. Atraktivan miris na njoj čini njenu ličnost još šarmantnijom i privlačnijom. Postoji toliko prelepih, slatkastih cvetnih esencija za nežne plavuše, kao i ekstravagantnih i ozbiljnijih mirisa za smelije crnke. Izaberite jedan takav poseban parfem koji odgovara njenoj ličnosti, kako bi se osećala posebno za 8. Mart.

DM – Stop Shop
DM – Stop Shop

Knjiga

Ako žena voli da čita knjige, poklonite joj knjigu koja će je inspirisati da napreduje u životu. Ima toliko knjiga na sve teme koje će obožavati da čita u slobodno vreme. Ljubiteljima knjiga istih nikad dosta!

Laguna Sremska Mitrovica

Maska za telefon

Maska za telefon može predstavljati kul poklon ako odaberete dizajn koji se uklapa uz njen stil. Takođe, ovaj poklon će joj biti jako koristan, jer žene pažljivo čuvaju svoje telefone. Možete i sami odabrati print koji želite da se na maskici nalazi, što može izraziti vašu kreativnost uz minimalno trošenje novca. Mi smo za vas pronašli ovu zanimljivu masku u New Yorker-u, i to na sniženju.

Pokloni za 8. mart su odličan način da pružite pažnju osobi do koje vam je stalo. No, ovo ipak ne moraju biti impozantni pokloni kao što je slučaj sa rođendanskim poklonima ili sa poklonima za Novu godinu. Za Dan žena se obično poklanjaju sitnije stvari i upravo tu imate mogućnost da pokažete svoju kreativnost.

Evo još nekoliko ideja za poklon:

New Yorker
Kutija za „svašta“. Daroteka u ulici Stari šor.
Mirišljave sveće uvek su odličan poklon – Pepko
Prelepe kuticije za nakit – Daroteka u ulici Stari šor.

I naravno, uvek aktuelno, cveće. U cvećarama ili na ulicama grada.

Ispred Stoteksa

Ozon Media svim damama želi srećan 8. mart!

Možda Vam se svidi i